Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A délelőtti, vagy a délutáni...

A délelőtti, vagy a délutáni edzés jobb? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
2015. máj. 14. 12:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Reggel aerob, este súlyzós edzés. De az, hogy ekkor ideális még nem jelenti azt, hogy csak ekkor érdemes.
2015. máj. 14. 12:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Én délelőtt jobban szerettem edzeni, mert utána egész nap pörögtem, beindított. Ráadásul jó volt, amikor hazamentem munkából, és már nem kellett menni a terembe, mert elintéztem délelőtt.

Most délután járok edzeni mert más munkám van, és 8-16-ig dolgozok. Ez se rossz, mert ha van motiváció, akkor a munka végeztével hiába fáradt az ember lánya, elmegy edzeni is. Csak persze kellemesebb lenne, ha már túl lennék rajta munka előtt.

Este viszont nem szeretek edzeni, mert akkor nem tudok sokáig elaludni, hiába fáradok ki, még pörög a szervezetem, kell idő lenyugodni, így az esti edzést kerülöm.

2015. máj. 14. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!