Hogyan hozhatnám magam formába nyárra?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok,165 cm magas és 51 kg és azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudnám nyáriszünetre lefogyni a felesleges zsíromat? Kéne pár tuti tipp itthoni zsírégetős edzésre, és hogy mit ajánlotok heti hányszor mennyi időt, hogyan. Étkezési tanácsok is jól jönnének. Napi 3 x eszem: -reggelire 9:00 körül 1db salis, párizsis szendvicset vagy kiflit -ebédre 12:30 körül ugyan igy 1 salis párizsis kiflit/szendvicset +almát vagy narancsot -vacsorára 17:00 körül szoktam, legutóbb salátát csirkemellel, vagy csirkemellet rizzsel Emellett kb 1 hónapja kezdtem el edzeni: itthon tornázok, felülésezek, fekvőzök + vacsi után eljárok bicajozni, kb 10 km-t naponta2010. ápr. 9. 17:48
1/4 anonim válasza:
Mit akarsz fogyni 51 kilóbol? Örülj hogy nem fúj el a szél kb.
2/4 anonim válasza:
szerintem ne fogyj....
inkább izmosodj!!!!
az sokkal jobb hidd el!!
nézz körül itt,rengeteg minden jót találsz:
www.body.buildr.hu
4/4 A kérdező kommentje:
2.kommentelő:
Köszi szépen, tetszik az oldal, sok fontos dolog van rajta. :)
2010. ápr. 10. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!