Szerintetek hogy hozhatnám magam formába nyárra?
18 éves lány vagyok/ 178cm és 59-60kiló
mell: 86
derék: 63
csípő: 96
comb: 54
Nem feltétlen fogyni szeretnék, inkább izmosodni:) A legjobban az zavar hogy a csípőm nagyon széles, de emellett elég formás, kerek popsim van... sokat tornázom itthon DVD-re de nem tudom hogy hogy tudnám vékonyítani a csípőm... az alhasamat pl úgy edzem hogy lefekszek a földre hanyatt, felhúzom a lábaim és emelgetem a popsim.. szerintetek ez hatásos lehet ha feszesíteni szeretném az alhasam?? (felül már egész szépen kezdenek látszódni a felső kockák a sok hasizom miatt) lécci írjatok hogy mivel tudnám arányba hozni a mellem a csípőmmel:)
előre is köszönöm
Amennyiben formába akarod hozni magad, ne az arányaidra és a testsúlyodra fektess hangsúlyt, mert a fittség nem méret- és súlyfüggő.
Sportolj naponta legalább 1 órát és táplálkozz rendszeresen és egészségesen -minnél több rostban, vitaminban, ásványi anyagokban és fehérjékben gazdag ételeket egyél-, valamint a napi minimális folyadékról- 1,5 liter- se feledkezz meg.
A megfelelő mozgás és táplálkozás mellett a pihenést se hanyagold el- aludj legalább 8 órát éjszakánként és ha napközben úgy érzed, hogy ledőlnél egy kicsit, akkor ne gondold meg kétszer
A csípőddel és a melleddel sajnos nem sok mindent tudsz kezdeni, genetika kérdése. Nekem 83 cm a mellbőségem, pedig alig van és 155 cm vagyok hozzá.
A csípőd a csonttól széles, azzal nem tudsz mit kezdeni, az adottság. Vállra erősíts, az optikailag egyenletesebbé teszi a testkompozíciódat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!