Hogyan hozhatnám formába magam 4 hét alatt?
Szia!
Nekem már nincs 4 hetem a nyaralásig, július 10-én indulunk. :) Nekem is van 4-5 kilo plusszom. Én probálok többször kevesebbet enni, kerülöm az édességet (bár ez elég nehezen megy, mert "csokifüggő" vagyok :) ) sok gyümölcs, zöldség helyette,este 6 után nem eszem és hetente 2-szer eljárok aerobicozni.
Sok sikert, majd egyeztessünk, hogy hogy állunk, hátha ketten könnyebben megy :)
Szia!
Most, hogy mondtad rájöttem, hogy már nekem sincs 4 hetem, mi 11-én indulunk. Köszi a tanácsot!
Megpróbálok majd én is odafigyelni arra, hogy mit eszem, és újra eljárok aerobikozni is, mert már hónapok óta nem voltam :(
Olvastam a szénhidrátmentes diétáról, az állítólag hatásos, azon is gondolkodom, hogy kipróbáljam e.
Sok sikert neked is! Majd írj, hogy haladsz ;)
Szia!
Na, sikerült elérned a célod?
Remélem igen!
Sajna rólam csak 2-3 kg ment le kb, de ez is jobb mint a semmi.
Jó nyaralást! :)
Szia! Közben nekem fogfájós 2 hetem volt, amikor semmit nem ettem. Így lement 3 kiló :)
Viszont all inclusive ellátást kaptunk, mert egy másik szállodában lettünk elhelyezve, így egy hétig csak ettem-ittam :) Még nem mertem mérlegre állni :) Remélem neked is jól sikerült a nyaralás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!