Hogyha 1 nap csak gyümit és zöldséget eszek+egy héten 4-szer kosarzok attól kb mennyit fogynék? és mennyi idő alatt?
attól függ ,mennyit fogynál,hogy mennyi rajtad a felesleg.ha 120 kiló vagy 8kilót is simán leadhatsz egy hét alatt..de ha pl magas vagy,és 70kilóból akarod ezt leadni,akkor szerintem max.(nagyon max!)3,5.
amúgy pedig:az izmaid elsorvadnak,kosarazni 0 energiád lesz,és a leadott kilók azon nyomban ahogy elkezdessz rendes,szilárd ,főtt ételt,egyebeket enni,társastól fogna vissza jönni,még pedig nem az addig leadott víz/kiürült gyomor helyére,hanem zsírban,ami jól lerakódik rajtad.így elérted,hogy eltűnt az izomzatod jelentős százaléka,és szereztél egy jó makacs,kellemesen elraktározódott zsírpárnát.szerintem te nem ezt szeretnéd.szerintem reggelire egy nagynagy adag zöldség:ubi,paprika,saláta,lilakáposzta,ha nem mész közösségbe pp,akkor lilahagyma..ha ez nem csúszik le simán,lehet rá rakni enyhén fűszerezett natúr joghurtot.és nagyon finom.ezt vacsira is lehet.reggelire mehet méga gyümölcssaláta:almából és narancsból,eperből,kiwiből.ha birod,mehet még tízórainak a natúr joghurt édesítővel.ebédre pedig egyél olyat,amtől nem fog leállni az anyagcseréd..:barna rizs(kevés),sok párolt zöldséggel,jó minőségű fehér csirkehússal..durumlisztből néha tészta..ilyesmik.így nem fog a szervezeted raktározni!
fontold meg a dolgot szerintem,ha tartósan szeretnél szép alakot.
ja,a mozgás az tök jó,szóval azt tartsd meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!