Ha kenyér, zsömle, kifli helyett puffasztott rizst ennék minden ételhez pl: főzelék, parizer, sonka akkor tudnék tőle sokat fogyni?
Figyelt kérdés
fontos lenne, hogy fogyjak, mert egy kicsit szedtem pár kilót. És szeretném leadni.2010. ápr. 9. 14:33
1/6 anonim válasza:
100 g puffasztott rizsben 167 kcal van, 100 g kenyérben 250. Energiabevitel szempontjából mindenkép kevesebb.
2/6 anonim válasza:
1. válaszoló: ezt nem jól tudod. 100 gramm, 10 szeletes puff. rizs 374 kalóriát tartalmaz, a kenyér valóban 250-260 között 100 grammjával.
kérdező: viszont kevéssé valószínű, hogy megeszel egy egész zacskó puff. rizst, míg a kenyérből több szelet is lecsúszhat egy-egy étkezés alkalmával, plusz a puff. rizs összetételéből és elkészítési módjából adódóan jobban telít. viszont ha csak ezt az egy részletét változtatod meg az étkezési szokásaidnak sokat nem fogsz tud fogyni, legfeljebb egészségesebben étkezel.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.
2010. ápr. 9. 16:25
4/6 anonim válasza:
tegnap 14:55
A zacsijáról olvastam le a kalóriaértéket, épp a kezem ügyében volt egy csomag puffasztott rizs. Vagy te tudod rosszul, vagy a gyártó ír rossz értéket a puff. rizs csomagolására.
5/6 anonim válasza:
nem tudom milyen fajtát eszel, de ha hagyományosat, annak nem lehet 160 kalória 100 grammjában. ugyanis a puff. rizs gyártása során nem csökkentik a szénhidrát tartalmat. ha google-ben utánanézel nagyon hasznos oldalak vannak. az is lehet, hogy az adott csomagolás csak 4-5 darabot tartalmaz, úgy el tudom képzelni, hogy egy csomag 160-170 kalória körüli, de az nem 100 gramm. vagy pedig módosított eljárással készül, de a legtöbb szabványos termék nem. nem vitatkozni akarok, de ez így van. olvass utána.
6/6 anonim válasza:
Aldis sunsnack puffasztott rizs. 167 kcal van 100 grammban. Tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!