Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel motiváljam magam?

Csontianyja kérdése:

Mivel motiváljam magam?

Figyelt kérdés
Egyerűen nincs kedvem mozogni és megint nagyon sokat eszek. Semmi motivációm nincs. Mit tegyek?

2016. máj. 7. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Engem például az motivált, hogy 19 évesen nem volt még barátnőm és ha nem csinálom akkor nem is lesz, mert nekem sem kellene egy túlságosan elhízott nő. Így fogytam 45 kg-ot. :D
2016. máj. 7. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj arra, hogy mennyi szép, vékony lány van. És most gondolj bele: Te is lehetsz olyan vékony, akàr szebb is.

Minden nap, ha edzel, közben gondolj a célra, hogy milyen leszel, mennyire jól fogsz kinézni és hidd, hogy Te is lehetsz olyam vékony. Akár, ha ma nekiállsz, segítesz a testednek, nem is keveset! Egészséges, gyönyörű nő leszel, ha elkezded. Nem majd, nem holnap, nem hétfőn. MOST!

Meg tudod csinàlni. Nyáron pedig büszkén sétálhatsz majd akármilyen haspólóban/rövidnaciban, az ismerőseid pedig biztosan meg fognak dícsérni, de ami a legjobb, hogy TE ki leszel békülve magaddal, el fogod fogadni a tested, ezáltal javul a közétzeted.

Ezt mind-mind elérheted, tudom, mert ügyes vagy. Hajrá;)

Sok sikert!:)

2016. máj. 7. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:
58%
Engem is a barátnő gondolata motivált. Sikerült is lefogynom, de nem lett barátnőm. Most depressziós vagyok és öngyilkos akarok lenni. De neked azért sok sikert!
2016. máj. 7. 13:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam is pont ez a gond, hogy nincsen bennem motiváció.

Időnként belelkesedem, és akkor elmegyek futni, kevesebbet eszem, de megunom, és abbahagyom:-(

Esetleg ha egymást támogatnánk??Hátha úgy talán menne a dolog!

De az biztos, hogy fejben dől el minden, és egy hatalmas akaraterő kell hozzá...csak nehéz!:-(

2016. máj. 8. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!