Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy motiváljam újra magam?

Hogy motiváljam újra magam?

Figyelt kérdés
160 centi magas vagyok, 64 kilóról indultam, most kb 57 kiló vagyok. Diétával és sporttal fogytam. Már csak 3 kilót kéne leadnom, de nem megy, nincs meg bennem az az akarat, mint mikor elkezdtem. Ilyen nálatok i előfordult, hogy a célegyenesben fogytatok el? Mit léptetek?
2014. nov. 18. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdésem: mennyi időt töltöttél diétával? Csak mert a diéta valójában egy életre szól. Mitől ment el a kedved? Az edzéstől? Ha a diétától akkor valamit rosszul csinálsz. A diéta akkor jó, ha nem tudod megunni. Egyébként honnan tudod, hogy pont három kiló leadása után fogsz úgy kinézni ahogy akarsz? Miért súly értékkel döntöd el a célod? MIért nem a tükörben látott alaktól?
2014. nov. 18. 13:37
 2/4 A kérdező kommentje:
A sporttól ment el. Eddig naponta 2 órát sétáltam, mellette zumbáztam, futottam és tornáztam. Most ülök a kanapén és nem megy kimozdulni, de itthon se tudok semmit tenni. Nem csak tornázni, de takarítani se tudok. Teljesen elkapott a letargia.
2014. nov. 18. 13:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Téli depresszió, az időjárás változás és a kevesebb napsütés az oka.
2014. nov. 18. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Vitamin és ásványianyag szedésed rendben van egyébként?

Téli depresszióm régen nekem is volt. Főleg amikor az egész karácsonyt egyedül töltöttem. Így erre a problémára sajnos nem tudok megoldást adni. De visszatérve a sportoláshoz: próbálj ki mást. Hívd valamelyik ismerősödet. Próbálj ki olyan sportot amit eddig még nem. És ne hallgass szomorú, lassú zenéket, mert az is tovább nyom. Inkább valami ACDC-t :) Nézz a youtube-on motiváló videókat pl larissa reis-ről, Toldi Zsuzsiról, Oláh Vivienről, Kathi Béláról :) Ezek csak ötletek. Egy biztos, minél tovább maradsz ebben az "álmosság"-ban, annál messzebb kerülsz a célodtól és akkor még nehezebb lesz elkezdeni. Sok sikert! Légy erős! Pofozd fel magad (képletesen) és hajrá! Légy mérges magadra, hogy ott punnyadsz!

2014. nov. 18. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!