Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért Legyek vékony, tehat...

Miért Legyek vékony, tehat mivel motivaljam magam?

Figyelt kérdés
Miert lesz jobb nekem vèkonyan? A szivem melyen zavar a felesleg!
2014. máj. 23. 15:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Egészségesebb. Ezen kívül az emberek nem fognak megnézni az utcán és nagyobb eséllyel szerzel barátokat, ugyanis bizonyított tény, hogy a ducikat többször elutasítják..

Ezen kívül. Magadnak nem tetszenél jobban úgy?

2014. máj. 23. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha jól érzed magad így akkor nincs rá okod.Én azért akarok vékony lenni mert csúfolnak régi ismerősök már nem is köszönnek csak jól meghíztál duma és a nyári melegben a túlsúly nem kellemes.
2014. máj. 23. 15:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Kifejezetten vékonynak nem kell lenned, én semmiképp nem akarnék, karcsú és izmos akarok lenni, az szebb :)

A kis túlsúly esztétikailag probléma (bár van, akinek jobban áll, illetve ízlés dolga), a nagyobb túlsúly egészségileg is. Az életminőségedről van szó...

2014. máj. 23. 15:21
 4/9 anonim ***** válasza:

A sovány ember ronda! Kell egy jó testalkat, ezt főleg a gének adják de a testednek az izomtól lesz formája. Te magad pedig beteg vagy, ha nincs okod ahoz, hogy fogyj akkor miért akarsz? Mert a társadalom ezt várja el? Tegyél rájuk magasról.

12/F

2014. máj. 23. 16:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Egy szóval se mondta, hogy a semmiből akar tovább fogyni.

És azt se mondta, hogy sovány akar lenni. A sovány és a vékony ég és föld...

2014. máj. 23. 17:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak úgy mint a diéta és a fogyókúra is ég és föld. Mégis eszetlen módjára sokan az előbbit használják.
2014. máj. 23. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Elnézést, utóbbit
2014. máj. 23. 17:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Ami engem motivál: kicsit morbid, de egyszer voltam egy kövér néni temetésén. A koporsóját 6 ember alig bírta el, vörösödött a fejük, szuszogtak, alig bírták, majd elejtették. Na én nem szeretnék így menni az utolsó utamra majd.
2014. máj. 23. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Hiúság, elmész pl ruhaboltba, a legtöbb ruha jól mutat rajtad. Nem kell sokat válogatnod.

Nyáron nem lesz annyira meleged, jobban fogod bírni. Ugye a zsír még melegít is. Kinek jó az nyáron? Nyugodtabban felhúzol rövidnadrágot, szoknyát, toppokat. A beszólogatósok nem fognak annyit csesztetni a súlyod miatt, nem kapsz annyit a hátad mögött se. Jobban elismerő, féltékeny pillantásokat kapsz. Ekkor tudhatod, hogy a rosszindulat azért jön, mert jó vagy! :D

2014. máj. 24. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!