Hogy motiváljam magam?
Figyelt kérdés
15 éves sportoló lány vagyok, heti 6 edzéssel, tehát csak az evéssel van gondom, de azzal nagyon...
a méreteim: 168/75
SEGÍTSETEK! légyszives:(
2015. dec. 23. 13:55
1/9 anonim válasza:
Ha evés alatt azt érted, hogy sok szénhidrátot eszel, vágysz folyamatosan az ételre és az édesre, akkor a háziorvosoddal beszélj inkább.
2/9 A kérdező kommentje:
Vele már beszéltem, sajnos pont ebben a témában nem szakértő:(
2015. dec. 23. 15:16
3/9 anonim válasza:
A háziorvos nem szakértő a cukorbetegségben? Az jó lehet. Persze, most nem akartalak megijeszteni, hogy cukorbeteg vagy, de alapvetően, ha valaki nem tolerálja a szénhidrátot, nagyon könnyen hízik tőle, folyton éhes, akkor az alacsony inzulinrezisztencia az első lépés a felé, hogy azzá válj.
Már régen el kellett volna küldenie terheléses vérvételre.
4/9 anonim válasza:
Azért attól hogy valaki sok szénhidrátot eszik és túlsúlyos, nem feltétlenül cukorbeteg...
5/9 anonim válasza:
Amúgy ha ennyit sportol, hogy lehetséges ez?
Meg, azt hol írta, hogy sok szénhidrátot eszik?
6/9 anonim válasza:
Először is... Attól hogy valaki sportol még simán tud hízni... Másodszor nem jellemző, hogy valaki amikor elhízik, csak zsíros ételeket eszik, ebből gondolom a sok szénhidrátot is. Egy valami biztos, hogy kevesebb, es jobb minosegu etelt kene fogyasztania a kerdezonek, hogy le tudjon fogyni.
7/9 anonim válasza:
Gondold azt hogy az édesség,zsíros étel méreg.(a mérget biztos nem ennéd meg)
Vagy gondolj arra hogy fogsz kinézni.Nekem ez a módszer vált be.
8/9 anonim válasza:
Ez az utolsó válasz nem is olyan rossz, be kell képzelni, hogy baj lesz belőle (mert végülis tényleg baj lesz belőle...) és lehet egy idő után el is hiszed. Vagy ami még nekem bevált: dagadt emberekről nézegess, ahogy/amit esznek, pl. édességgel, zsíros, gyorséttermi kajákkal, stb. vagy vékony, sportos lányokat salátákkal, sovány húsokkal, stb.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!