Párolt zöldséget mivel lehet ízesíteni ami nem hizlal?
Figyelt kérdés
És a párolt húst?2010. ápr. 8. 12:28
2/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Ha tudtok, konkrét dolgokat írjatok, pl. fűszerez be a húst ... (fűszerrel), tegyél rá ... (?)
Elég kezdő vagyok.
3/6 anonim válasza:
én pár csepp olívaolajjal, fokhagymareszelékkel, kakukkfűvel, majorannával, néha bazsalikommal szoktam feldobni. ugyanezt be lehet keverni natúrjoghurttal is. főleg a hús lesz tőle nagyon finom, az olívából eredő zsír pedig minimális, ráadásul az egészségesebb, telítetlen fajtából való.
4/6 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy a só mennyisége kritikus mert visszatartja a vizet.
5/6 anonim válasza:
fokhagyma, bazsalikom+paradicsompüré. nagyon finom, olyan pörköltszerű az íze. párolt karfiollal isteni!
ha nagyon kezdő vagy, akkor még ajánlom a külömböző füszerkeverékeket, pl. a provanszi nagyon jó.
6/6 anonim válasza:
Attól, hogy valami normálisan (vagyis enyhén!) sózól, nem fogsz kevésbé fogyni. Ha nem sózol, akkor viszont ehetetlen lesz a kaja. És normális (=kis) mennyiségű sóra szüksége van a szervezetnek.
Sokkal nagyobb baj, hogy a műkaják, konzervek stb. tele vannak sóval, adalékkal, tartósítóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!