Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Annyi a dietamnak?

Annyi a dietamnak?

Figyelt kérdés
Egesz eddig klasszul ment a dietam, kondiztam, es buzgon szamolgattam a kaloriakat, am most lebetegedtem, ez az egyetlen dolog amit kivantam az a chips szoval ma de kulonosen tegnap RENGETEG chipset es hizlalo, egeszsegtelen kajat ettem. Vajon ettol karba ment a dietam?

2016. ápr. 29. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, kar is ujbol elkezdeni, fogyni mar ugysem tudsz.

</szarkazmus>

Ha vissza is szedtel valamennyit, miert ne is allhatnal neki ujra, ha mar egeszseges vagy?

2016. ápr. 29. 13:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis! Ne keseredj el ennyitől! Légy büszke magadra, hogy ilyen ügyesen, kitartóan csináltad eddig, és amint jobban leszel és lesz erőd folytasd! Emiatt ne add fel!

Amikor az ember beteg természetes, hogy nem az első dolog a diétája, és a legtöbb esetben nem is azt kívánja amit egyébként ,,kellene", és ilyenkor ez nem is probléma. NE aggódj, nem fosz visszahízni! Ha ez megnyugtat, múlt év tavaszán én úgy jártam, hogy 2 hónap diéta, szigorú étrend, és edzés után lebetegedtem, elkaptam ilyen hasmenéses vackot. 3 Napig kb csak vackokat tudtam enni, keksz, chips, kóla, gyümölcslé stb. Egyszerűen hányingerem volt a hústól, zöldségtől ami érthető is olyankor. Aztán amikor meggyógyultam ugyanúgy folytattam és ez semmit sem számított. Úgyhogy neked is jobbulást, és aztán hajrá, sok sikert továbbra is!:)

2016. ápr. 29. 14:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! :)
2016. ápr. 29. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!