Mennyi idő után lesz látszata a diétámnak?
Az baj ha nem vacsizol :/ es ugy nez ki h eleg keveset is eszel ,igy amit tud a tested elraktaroz a kajabol
Napi 1200-1300 kaloriat kellene bevinned mert ez alatt,mozgas mellett koplalasnak szamit
A vacsora hiánya nem gond, akárhova teheti az ember az étkezési idejét, ahova neki jó. Persze ha este éhes, akkor egyen.
A leírás alapján nem tudom a kalóriamennyiséget, de bizonyára koplalás már ez, na ez a gond. Amúgy az ételek egész rendben vannak, bár meg nem mondom, hiányzik-e valami, zöldséget azért többet ennék s odafigyelnék, hogy tuti elég legyen a zsír, mert most kicsit kevés, ha akad is itt-ott.
Ilyen pici evéssel tuti fogysz, de azért jobb lenne többet enni, kiszámolni a makrókat, ha nem vagy képben s a tested sem szól, hogy éhezne... S akkor csökkenteni, ha már nem fogysz. Most sok a felesleged, nem szabad, hogy mozgás mellett ilyen kevéssel tudj csak fogyni. Az nem baj, ha nem lesz gyors a fogyás, ilyen magassággal, kis mozgással nem várható, hogy koplalás nélkül nagy legyen a deficit.
Egyél nyugodtan zsírosabb húsokat is,fűszerezni bármelyiket lehet ,szerintem élvezetesebb mint egy darab száraz csirkemell natúran .
Vacsorára is nyugodtan egyél meg vagy 3-4 darab tojást,zöldségeket .
Ha kiszakad a hasad az éhségtől,annak hamarosan hatalmas zabálás lesz a vége!
Ha nem eszel kenyeret,tésztát,rizsből is csak egy keveset ,akkor több zsírt kell bevinni,hogy ne éhezzél és legyen energiád .Nehogy azt hitted mások nem éheznek natúr csirkemellen meg salátán,ezért esznek rizst mellé,és ezért esznek 2-3 óránként akik ilyesmi kaján vannak .
Szóval kevés amit eszel és ez hosszútávon vissza fog ütni . Nem lehet egyszerre szénhidrát és zsírszegényen étkezni egészségesen .
#5: Vannak azért, akiknek valahogy összejön, ma volt a testépítésben egy 55 kilósan szálkásító emberke, aki megcsinálta, hogy kevés ch, kevés zsír, viszonylag sok fehérje (feleslegesen sok, de szerintem még nem feltétlenül egészségtelen, bár erről megoszlanak a vélemények s nem vagyok szakértő. 3 g/ttkg), 1300 kcal... De amúgy pont ezt szoktam írni én is, hogy nehéz elkerülni a koplalást, ha mindkettőt minimalizálja az ember, pedig egyesek azt teszik.
A többivel is egyetértek. A kínzó éhség fontos jelzés, kérdező! Ne éheztesd a tested, még ha vasfegyelemmel bírod is, nyilván nem egészséges. Rendesen is le lehet fogyni, sokaknak máshogy nem is megy, mert csak bezabálnak, amikor nem bírják tovább. Van, akinél a test nem is tűri az éheztetést s lekapcsol egyes egységeket, aztán próbálj úgy fegyelmezetten koplalni, hogy nem tudsz aludni és gondolkodni és dolgozni és pihenni és gyalogolni és semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!