Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek 4 hét után már...

Szerintetek 4 hét után már lesz vakami látszata fogyástéren az itt leirtak alapján?

Figyelt kérdés
Már 1 hete csinálom: napi 5szöri étkezés(kevés adagok plusz az utolsó 3 már csak gyümölcs) minden nap 30perces edzés,mindig mást mozgatok át, plusz ezeken felül minden másnap különböző kardió edzés és minden péntek, szombat konditerem. 73 kiloról szeretnék lefogyni 63 kilora de az ideál az 60 kiló lenne...tudom h hónapok mire lemegy csak érdekelne h 4 hét után sikerül e pl 2-3 kilótól megszabadulni így. És még attól félek hogy nem e fog izommá alakulni a fölösleg ami rajtam van :S

2014. márc. 16. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Tudnám miért félnek az emberek az izomtól...az az egészséges...

Amúgy meg egyél normáisan, 5-ből 3 étkezés, gyümölcs-->ez hülyeség.

Legyen pihenőnapod is, mert a mozgás lehet túl sok is!!

2014. márc. 16. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne félj attól hogy a felesleg izommá alakul mert pont az a jó, védelmet ad a fizikai ütődésektől valamely szinten, formásabb leszel, erős, és ugye az izom kisebb mint a zsír, de súlyra ugyanannyi is lehet ezért ne félj tőle mert ha 70 kiló leszel a 60 helyett de vékonyabb és jó alakod lesz ne ijdejd meg mert az az izomtól van de ezt csak példának írtam. A kardio mellé kell az izomerősítés mert másképp izomból fogysz és ne zsírból. De elsősorban saját testsúlyos edzéseket javaslok. a napi 30 perc mozgás még elég de 2 hét után növelheted 40 percesre.

Lesz majd látszata nálam már másfél év után volt. Én hatalmas súlyfeleslegtől kell megszabaduljak és magamhoz képest már rengeteget leadtam úgy fél év alatt persze 3 hónap alatt picit máshogyan de ha érdekel privátba mesélek és ha gondolod adok tanácsokat a te fogyásodhoz is.

Az izmosodástól ne félj ez ezzel jár.

2014. márc. 16. 22:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Attól függ mit eszel és arra mennyire érzékeny a tested.

Hogy 5-ször eszel, kis adagokat eszel pont irreleváns. Biztos természetes kis adagokat enni, bár nem tudom miért - lehet jó a cukros gyümölcs fogyás alatt, de összességében az a lényeg, hogy mekkora inzulinszint emelkedést okozol, esetleg számíthat hogy ezt mekkora kalóriabevitellel éred el, illetve hogy milyen hormonális zavarok vannak a testedben amik az egészséges karcsú testtől elválasztanak.

Ha ezeket megválaszolod, akkor lehet válaszolni a kérdésedre is. Addig az én válaszom az, hogy akár még hízhatsz is a kérdésedben leírtak alapján.

2014. márc. 17. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!