Szerintetek 4 hét után már lesz vakami látszata fogyástéren az itt leirtak alapján?
Tudnám miért félnek az emberek az izomtól...az az egészséges...
Amúgy meg egyél normáisan, 5-ből 3 étkezés, gyümölcs-->ez hülyeség.
Legyen pihenőnapod is, mert a mozgás lehet túl sok is!!
Ne félj attól hogy a felesleg izommá alakul mert pont az a jó, védelmet ad a fizikai ütődésektől valamely szinten, formásabb leszel, erős, és ugye az izom kisebb mint a zsír, de súlyra ugyanannyi is lehet ezért ne félj tőle mert ha 70 kiló leszel a 60 helyett de vékonyabb és jó alakod lesz ne ijdejd meg mert az az izomtól van de ezt csak példának írtam. A kardio mellé kell az izomerősítés mert másképp izomból fogysz és ne zsírból. De elsősorban saját testsúlyos edzéseket javaslok. a napi 30 perc mozgás még elég de 2 hét után növelheted 40 percesre.
Lesz majd látszata nálam már másfél év után volt. Én hatalmas súlyfeleslegtől kell megszabaduljak és magamhoz képest már rengeteget leadtam úgy fél év alatt persze 3 hónap alatt picit máshogyan de ha érdekel privátba mesélek és ha gondolod adok tanácsokat a te fogyásodhoz is.
Az izmosodástól ne félj ez ezzel jár.
Attól függ mit eszel és arra mennyire érzékeny a tested.
Hogy 5-ször eszel, kis adagokat eszel pont irreleváns. Biztos természetes kis adagokat enni, bár nem tudom miért - lehet jó a cukros gyümölcs fogyás alatt, de összességében az a lényeg, hogy mekkora inzulinszint emelkedést okozol, esetleg számíthat hogy ezt mekkora kalóriabevitellel éred el, illetve hogy milyen hormonális zavarok vannak a testedben amik az egészséges karcsú testtől elválasztanak.
Ha ezeket megválaszolod, akkor lehet válaszolni a kérdésedre is. Addig az én válaszom az, hogy akár még hízhatsz is a kérdésedben leírtak alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!