Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyárra lehet látszata?

Nyárra lehet látszata?

Figyelt kérdés
Szeretnék 20kg-ot leadni!Heti 4x eljárok konditerembe 30perc futás,30perc tekerés,lovagló gépen 200db,derékformálón 200db.Figyelek az étrendre is sok vizet iszom és zöld teát.Vacsorám 18:30kor szokott kb lenni.Nyárra lehetséges a 20kg-ot leadnom szerintetek? ( Csak értelmes válaszokat várok!) Köszi előre is! :)
2014. jan. 5. 00:39
 1/8 anonim ***** válasza:
persze :)
2014. jan. 5. 00:54
 2/8 anonim válasza:
ha kitartó vagy és nem hagyod abba a felénél, akkor szerintem simán :)) hajrá! :D
2014. jan. 5. 00:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)Igen kitartó leszek !!
2014. jan. 5. 01:04
 4/8 anonim válasza:
biztos hogy így leadsz 20kg-t!sok sikert kívánok hozzá, légy kitartó! :)
2014. jan. 5. 01:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Az edzésedhez: a futás valószínűleg túl intenzív (fennáll az izomvesztés esélye),inkább tempós gyaloglás.Maradj aerob tartományban (a tekerésnél is,120-130-as pulzus)! Az erősítésnél minden izomcsoportot dolgoztass meg,hogy ne úgy nézzél ki a diéta végére,mint egy gyűrött teszkós zacskó! Csináld egyik alkalommal az erősítést,másik alkalommal az aerobot és így váltogasd!
2014. jan. 5. 07:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Igyekezz sok fehérjét bevinni, emellett szerintem jobb lenne, ha a kondiban inkàbb erősítenèl. Keress rà a teljes test edzésre, heti hàrom alkalom. Ha ezt megcsinàltad a teremben akkor utàna mehet az aerob. Ès igy elég ha a 4 ből 1 nap csak aerob van. De azt csinàlhatod minden nap, 1 òra tempòs séta az utcàn kellemes is tud lenni szerintem :D
2014. jan. 5. 08:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tippeket! :) Megfogadom a tanácsokat!
2014. jan. 5. 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is 20-at szeretnék még nyárig, bár én nem most kezdtem, hanem ősszel, de már eddig 7 lement. Sok sikert!
2014. jan. 5. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!