Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akinek nem volt annyi akarater...

Akinek nem volt annyi akaratereje, hogy ne szedjen fe 20 kg-t, az miért gondolja, hogy most majd képes lesz hetekig-hónapokig sanyargatni magát?

Figyelt kérdés
Pl csak egy kis joghurtot meg némi gyümölcsöt tervez enni egész nap, vagy volt itt egy kérdező aki konkrétan napi 2 zacskós levesen akar élni 3 hónapig és mellette ezen a szemét kaján sportolni. Mi a baj az életmódváltással? Egy kis kreativitással egészségesen is lehet finomakat főzni és lehet úgy fogyni, hogy nem kaparja az ember állandóan a falat az éhségtől.
2016. márc. 7. 08:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%

Ennek a kettőnek semmi köze egymáshoz.

Én közel 30 kilót híztam, mégis fogyózom, és eddig 18 kilót fogytam. Van akaraterőm, nem sanyargatom magam, és nem kapargatom a falat az éhségtől.

2016. márc. 7. 09:51
 2/15 anonim válasza:
82%
Szerintem már most megvan a hét kérdése :D
2016. márc. 7. 10:30
 3/15 A kérdező kommentje:
Első, pont erről beszélek, hogy nem kell sanyargatni magadat. A kérdésem az, hátha most sikerül megérteni, hogy akinek nem volt elég akaratereje nem felszedni 20 kilót, az miért gondolja, hogy lesz elég akaratereje 3 hónapig napi 2 zacskós levesen élni?
2016. márc. 7. 10:47
 4/15 A kérdező kommentje:
Tehát nem az volt a kérdésem, hogy lesz-e elég akaratereje lefogyni! Ahhoz nyilván lesz, ha okosan csinálja, nem önsanyargatással.
2016. márc. 7. 10:48
 5/15 anonim ***** válasza:
62%

Honnan veszed hogy nem volt akaratereje "nemfelszedni 20 kilot"? Siman lehet hogy volt (lett volna), csak akkor meg baxott ra.

Miert, akinek "nem volt akaratereje" nem raszokni a dohanyzasra, annak miert lenne a leszokashoz?

2016. márc. 7. 11:10
 6/15 anonim ***** válasza:
26%
Mert akkor főzni kell, ahhoz meg lusta. Egyszerűbb a kész kaja. Úgyis feladja két hét után.
2016. márc. 7. 11:10
 7/15 anonim ***** válasza:
83%

Inkabb az a kerdes, hogy ha meghizni nem ket het alatt hizott meg valaki (hanem honapok, evek alatt) akkor mibol gondolja hogy lefogyni majd le lehet par het alatt?

Ugyanugy hosszutavu folyamat mint az elhizas.

Vagy mint a penzugyek: aki hosszu evek folyamatos tulkoltekezesevel, rossz donteseivel nehez anyagi helyzetbe jutott, az miert gondolja hogy pa rhonap alatt egyenesbe tud jonni? Ahhoz is ugyanugy evekig kell sporolni hogy visszatornazza magat.

2016. márc. 7. 11:12
 8/15 anonim ***** válasza:
75%

Az fel sem merül abban az okos kis fejedben, hogy az elhízás nem biztos hogy csak akaraterő kérdése?

Számtalan betegség állhat a hátterében ( pld. pajzsmirigy), számtalan hormontartalmú gyógyszernek lehet a mellékhatása...

2016. márc. 7. 12:34
 9/15 anonim ***** válasza:
26%
jaja, jól van. étlen kövért még nem láttam csak olyat aki zabált. rá lehet fogni a pajzsmirigyre, csak felesleges. menjen orvoshoz és ne egyen annyit
2016. márc. 7. 12:40
 10/15 anonim ***** válasza:
29%

jo, ez az egeszsegugyi ok tenyleg vicces... (es en is kover vagyok).

Erdekes, miert nem volt egy kover rab se Auschwitzban vagy Recsken? Koztuk nem volt egy pajzsmirigyes se?

2016. márc. 7. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!