Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit feltételeznél egy olyan nőről, akinek annyi akaratereje van, hogy nem bírja ki, hogy ne egyen meg minden nap egy sajtos-tejfölös lángost?
Figyelt kérdés
Jelenleg a saját akaraterőmet kérdőjelezem meg,miközben fogynom kellene néhány kilót,de mivel még 1 hónapig 10m-re van tőlem a lángosos,nem bírom megállni,és magamban viaskodok.2015. júl. 21. 23:11
1/13 anonim válasza:
Lángosképű állat a babám!
Aki esetleg nem ismerné, írja be jutyubon.
2/13 anonim válasza:
Szerintem nem ennyin múlik a fogyás, de gondolom most nem ez a kérdés lényege. :) A lángosnak szerintem is nehéz ellenállni, én most találtam Gyrost 390 Ft-ért, hát neeem, biztos nem hagyok ki egy napot sem amíg erre járok dolgozni... :D
3/13 anonim válasza:
sok pénzt eszel meg :) egyébként ha jól esik és van rá kereted egyed nyugodtan, én is ezt tenném.
4/13 anonim válasza:
Én minden nap bedobok egyet mert jó. Amúgy sem azon a lángoson mùlik.
5/13 anonim válasza:
Minden nap chilivel teleszórnám, hogy ne legyen lángosképe. Aztán direkt kiszedném a WC-ből a papírt, mikor kulelni megy.
6/13 anonim válasza:
Ha ismered a gyengeségeidet, köss magaddal kompromisszumot. Ha elcsábulsz, egyél lángost, de mozogd le vagy ejts ki valami mást az aznapi étrendedből. Próbáld magad ahhoz tartani, hogy legalább ne minden nap ess bűnbe.. Kerüld el a kísértést, menj más útvonalon, vagy tarts magadnál egészségesebb ételt. Az emberek akaratereje azért nem tart ki, mert egyből drasztikus szabályokat állítanak fel saját maguknak, amitől már egy fogyókúra megkezdése előtt is szenvednek, és pár napnál tovább nem tudják tartani magukat hozzá. Jutalmazd magad néha. Lehet, kicsit később érsz a kívánt célhoz, de legalább elérsz oda.
7/13 anonim válasza:
Nem csak az számít, mit eszel, de sportolsz-e mellette? Amúgy én idén még szerintem nem is ettem lángost, most megkívántam... Hétvégén lehet, hogy azt kéne csinálni, anyukámnak van egy jó receptje.
8/13 A kérdező kommentje:
A gond az,hogy kevés helyen csinálnak tényleg jó lángost,sajnos most belefutottam egy jóba :) 50-50%-ban örülök ennek.Tetézi hogy még olcsóbban is kapom meg,mert tettem egy szívességet.Tehát még pénzügyileg is nagyon jól járok vele :) Csak közben meg testileg nem tesz jót.Megfogadom mindig hogy nem eszek,munka közben ezen jár az agyam,aztán zárás előtt utolsó pillanatban mindig ott termek,megeszem,utána meg bűntudatom van.Már próbáltam azt is,hogy nincs pénz nálam,de odaadják úgy is,hogy másnap kifizetem.Ezáltal megkérdőjelezem a hozzáállásomat mindennel kapcsolatban,hogy tényleg ennyire mohó és debil vagyok,hogy nem értem meg hogy ezt nem kellene alán csinálni ..
2015. júl. 21. 23:26
9/13 opened paradise válasza:
Hogy mocsok disznó,ha nem hoz nekem is!
10/13 anonim válasza:
Ha lenne fényposta, azt mondanám, a következőt küldd el nekem, nyitom az ablakot... :-D
Tornázz, sportolj, akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!