19 éves vagyok, kb 67 kg és 172 cm, arra gondoltam mivel mindenki annyira sanyargatni akarja magát kipróbálom mire mennék 4 nap alatt, szerintetek ezzel mennyi menne le ha vissza is jönne esetleg?
reggeli:1 alma
ebéd: 3dl zöld tea,leves
uzsi: 3dl fehér tea
vacsi:müzli
a nap folyamán 3 liter víz és 50 felülés naponta+ 50 guggolás
Ez a fajta aszkétizmus, amit leírtál sehova nem vezet, illetőleg semmi jóra.
A mozgás, amit leírtál, nincs arányban a felsorolt kajákkal bevitt energiával, magyarul nem tud miből táplálkozni a szervezeted, ezért a tartalékaihoz nyúl, de ugyanakkor a torna végeztével meg is fogsz éhezni, ha csak le nem megy a vércukrod minimálisra, vagy össze nem esel mozgás közben.
A 3 liter víz felesleges, ennek a fele ajánlott, feleslegesen dolgoztatod a vesédet, ráadásul némely szervezet kimondottan megköti a vizet, ami azt eredményezi, hogy az anyagcseréd is lelassul.
A vacsorára evett müzli pedig rossz időpontban bevitt szénhidrátot tartalmaz, a helyedben reggelire enném, mert éjszaka már nincs ilyesmire szüksége a szervezetednek, én inkább bőséges(ebb) reggelit ennék, mert 1 db alma, az semmi.
172 cm-hez a 67 kg az teljesen oké szerintem. Mondjuk én az a fajta ember vagyok aki szebbnek látja a husisabb embereket (nőket és férfiakat is egyaránt) mint a deszkákat. És én magam is jobban éreztem magam a bőrömben mikor 65-68 kg voltam mint amikor 48 kg.
Megmondom őszintén, hogy ezeknek a gyors diétáknak semmi előnyük nincs, valójában tökmindegy, hogy mennyit adsz le vele egyrészt mert ami lemegy az nem zsír hanem víz és izom másrészt meg 90% hogy miután visszatérsz a normál étkezéshez több fog visszajönni mint amit leadtál.
Egyetlen helyzetben látom "előnyét" -és ezt már én is kipróbáltam- amikor pár nap múlva jelenésed van valahol egy számmal kisebb ruhában és már nincs lehetőség új ruhát szerezni. A barátnőm esküvőjére mentem el egyszer egy másik barátnőm ruhájában és mivel olyan szűk volt rám, hogy oldalt nem bírtuk összehúzni a cipzárt egy hétig sanyargattam magam, hogy fel tudjam venni a nagy napra. Nekem akkor megérte, de azóta se csináltam ilyen hülyeséget. Ui: Még aznap este a lagzin visszahíztam amit leadtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!