Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 20 kilót fogytam koplalással,...

20 kilót fogytam koplalással, sporttal. Mennyi kalóriával kezdjek, hogy ne szedjem vissza mind a 20-at? Eddíg napi 400-500kalória volt a napi szintem. Mekkorát emeljek?

Figyelt kérdés
Nyílván pár kg visszajön tudom.
2016. ápr. 28. 17:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Életmódot váltottam,írtam! Gondolom nem fogalmaztam érthetetlenül,ha az utolsó válaszadó értette! Egyébként köszönöm utolsó:)

Nyílván innentől sem mindennap ennék krumplit,csak ritkán. Apránként emelek akkor. Az a gond hogy bár jól érzem magam így,ennyi étellel most,de ha megennék egy gyrost tálban,akkor már nem férne bele semmi a napomba mert megvan a keret...

Míg ha visszatérek a normálla akkor tudok okoskodni,hogy ha ebédre gyrost ettem diétás meggyespitével (nem akarok per pill csak írtam valamit) uzsira vagy vacsira mÁR csak főtt tojást egyek passz..paprikával :)

Na remélem érthető hogy értem. A cukrot lisztet biztos hogy kerülni fogom de a krumpli.. nah az nagy szerelem sajnos. De azért heti 1 alkalommal emelt kalóriánál bele kell hogy férjen.

Köszönöm mindenkinek a válaszát. Heti 200-al emelek,megpróbálok naponta emelni,nem pedig hirtelen. Tehát jövőhét szombatra összehozni a 700kalt és azutánra a 900-at. Remélem így jó lesz.

2016. ápr. 29. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!