Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyóztatok már 500-600...

Fogyóztatok már 500-600 kalóriával?

Figyelt kérdés
Lett eredménye? Sikerült vagy kikészített?
2016. jan. 29. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Dehogy, 1500 kcal alatt már koplalás nekem. Kikészítene, igen. Akkor már inkább teljes böjt, persze csak röviden, attól nem lesz bajom, bár én értelmét se látom.

Amúgy nem kicsit összetételfüggő ám ez. Normális ember legalább a fehérjebevitelre ügyel (bár ennyiben nem tudja bevinni a szükséges mennyiséget, mivel glükoneogenezis is zajlik, az agynak kell egy csomó glükóz, amit le kell gyártani valamiből, s ez a fehérje szokott lenni, ha kevés a ch) s minél tápanyagdúsabb ételekkel operál. Persze bizonyos károkat így sem tud elkerülni, az extrém kalóriamegszorítás már csak ilyen.

Bevallom, azt nem tudom, hogy mi történik rövidtávon, ha a szükséges zsírbevitel vall kárt. Hosszútávon elég komoly gondot okoz, márpedig röviden nem lehet lefogyni.

2016. jan. 29. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:

"Fogyóztam" 200-300 kalóriával is.

(Inkább úgy fogalmaznék, nem bírtam enni pszichés okok, lelki dolgok miatt.)

8 kg 1 hónap alatt, de a végére már emésztési gondok, anyagcsere problémák léptek fel.

Inkább 1500 kcal és lassú, de tartós fogyás.

2016. jan. 29. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Dehogy is, ennél jóval több eszem van! Nem számolom ugyan, de 1200 alatt szvsz csak betegen voltam.
2016. jan. 29. 18:49
 4/7 anonim válasza:
Csináltam, de folyton aludtam volna. Inkább maradok az 1000-1200nél de ez is kevesebb mert elég magas vagyok. De fogyok e mellett
2016. jan. 29. 19:12
 5/7 anonim válasza:
Kcal-nál*, de figyelni kell a cukrot szal eleg osszetett
2016. jan. 29. 19:13
 6/7 piriiiii ***** válasza:

Igen, amikor tavaly nyáron a kedvem folyamatosan a béka segge alatt volt (mintha ez olyan sokat változott volna...). Ráadásul a melegben egyáltalán nem is kívántam enni. Nem ettem valami sokat és túrázni is sokat jártam a kedvem felpörgetése miatt. Pár hét alatt fogytam 5 kilót. Mivel nem tudatosan csináltam, nem készített ki. És amúgy is a lelki bajaim nagyobb problémát jelentettek.

Bár azóta is gyengébbnek érzem magamat. Amikor tudatosult bennem, hogy túl szegényes lett a táplálkozásom, kifejezetten szarul voltam, folyton fáradt, fizikálisan gyenge, instabil.

Inkább ne csináld.

2016. jan. 29. 19:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen. Olyat is csináltam sokszor, hogy pár napig nem ettem semmit. Faxán vissza is híztam. De legalább azóta is jól tudok koplalni, egyáltalán nem esik nehezemre pl. az, hogy egész nap ne egyek semmit, kaja nélkül is pont ugyanannyi energiám van. (ettől függetlenül rohadtul nem érte meg)
2016. jan. 29. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!