Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 800 kalóriával hány nap...

Napi 800 kalóriával hány nap alatt fogyok le?

Figyelt kérdés
mondjuk 10 kilót.
2015. júl. 6. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány nap??? Hány hónap! Normálisan két és fél, és ne tarts 800 kcaloriás étrendet, mert az nagyon kevés.
2015. júl. 6. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a helyedben felemelném legalább ezerre, mert így koplalásnak számít, és vissza fogsz hízni :/
2015. júl. 6. 23:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Az ezer is koplalás a legtöbb ember esetében, a visszahízásnak pedig azért feltételei vannak, bár az esély nem kicsi, az tény.
2015. júl. 6. 23:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyel nyugodtan, mert az agynak is kell a taplalek. Az etellel taplalod a testedet, a mozgassal egeted a zsirt. Arra figyelj oda, hogy mozgassal tobbet egess el mint amennyit beviszel.
2015. júl. 6. 23:24
 5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy gyorsan lefogysz, de a szervezeted ehezni fog, igy gyorsam vissza is hizol. Nyugodtan megehetsz napi 1200at is, ha nem az nem cukor es feher liszt. Fogyni fogsz, igaz kicsit lassabban, de tartosabban es kozben nem artasz magadnak:)
2015. júl. 7. 01:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Higgy nekem, tapasztalat, ne koplalj, megbosszulja a szervezeted. Nagyon hamar lefogytam 2 éve 66 kg-ról 57-re, a célom 54 lett volna, de már nem tudtam tovább csinálni, 3 hónap múlva már 62 kg voltam és azóta is jönnek a kilók, most 70 vagyok.
2015. júl. 7. 08:04
 7/7 anonim ***** válasza:
800 kalória kevés. Inkább egyél meg 1200 kalóriát és égessel sportal 400-at
2015. júl. 7. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!