Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 300 kaloriaval 1 honap...

Napi 300 kaloriaval 1 honap alatt lemegy 6 kg?

Figyelt kérdés

Leosztasokat nem kerek mert tisztaban vagyok a kovetkezmenyekkel !

Csak a kerdesemre szeretnek valaszt!

2015. ápr. 9. 12:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Le, szerintem tobb is.
2015. ápr. 9. 13:04
 2/14 angelside ***** válasza:

Sok mindentől függ, hogy sikerülne-e.

Próbáld ki, és megtudod, majd tedd közé az eredményt, és mi is meg tudjuk.

Egyébként nem javaslom.

3/14 anonim ***** válasza:
nem mert hamarabb kórházba kerülsz
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem. A szervezeted mindent el fog raktározni, amit megeszel, szóval egy idő után meg fog állni a súlyod és egy nyamvadt dekát nem fogsz fogyni.
2015. ápr. 9. 13:07
 5/14 anonim ***** válasza:
Le de vissza is fog jönni. Múltkor én is leakartam fogyni pár kilót, aztán volt egy nehezebb időszakom hetekig alig ettem valamit, mentek is szépen le a kilók. Aztán mikor jobban lettem és normálisan ettem(és nem cukros zsíros dolgokat) pár hét alatt vissza is jött amit leadtam. Mert kiéheztettem a szervezetem és utána zsírraktározásba kezdett. Úgyh nem ajánlom!
2015. ápr. 9. 13:12
 6/14 A kérdező kommentje:

Rendben majd megirom.

Mar 1 hete keveset eszem de ezt csak most kezdem el

2015. ápr. 9. 13:13
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem fog vissza jonni.

Ha elkezdesz zabalni persze hogy vissza jon.

Fokozatosan kell emelni a kaloriat nem egyszerre falni...

2015. ápr. 9. 13:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Minek kérdezel, ha ilyen okos vagy, professzor? Nem tudsz fokozatos lenni, éhezteted a szervezetedet. Mindegy, majd a sors eldönti, hogy miként végzed. Jó visszahízást/intenzív osztályt kívánok.
2015. ápr. 9. 13:20
 9/14 A kérdező kommentje:

Na az ilyen emberek miatt irtam azt hogy ne oktassatok mert ismerem a kovetkezmenyeket, nem tudom ezen mit nem lehet erteni

En egyszer mar fogytam 20 kilot igy fel ev alatt es laaam nem jott vissza

Hm.. milyen meglepo

Csak mivel reg volt mar nem emlekszem egy honap alatt mennyi ment le...

Ne okitsatok mert engem nem erdekel, mivel tudom mi mivel jar..es en vagyok az elo pelda hogy nem szedjuk vissza ha normalisan csinaljuk

Koszi annak aki a kerdesre valaszolt

Sziasztok :)

2015. ápr. 9. 13:25
 10/14 anonim válasza:
Miért olyan fontos egy hónap alatt leadnod 6kgot? A nyár még bőven 2 hónap múlva lesz, inkább kezdj egy egészségesebben kialakított diétát, rendszeres mozgással, ne szenvedj ilyesmikkel. Lehet utána nem azonnal jön vissza, ha fokozatosan emeled a kalóriát, de azért arra is gondolj, hogy mekkora veszélynek teszed ki ezzel a szervezetedet, ami később komolyabb problémákat fog okozni, mint az, hogy van most rajtad ennyi felesleg. (ez nem kioktatás, pusztán jó tanács)
2015. ápr. 9. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!