Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 300 kaloriaval 1 honap...

Napi 300 kaloriaval 1 honap alatt lemegy 6 kg?

Figyelt kérdés

Leosztasokat nem kerek mert tisztaban vagyok a kovetkezmenyekkel !

Csak a kerdesemre szeretnek valaszt!

2015. ápr. 9. 12:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem zabáltam, 165 cm 55 kg voltam , leadtam 5 kg-ot,vagyis 50 lettem, aztán megint visszajött rám az az 5 kg. Normális kajákkal, mint írtam nem zsíros,cukros dolgokkal.

Cukrot, édességet egyáltalán nem is fogyasztok, tésztát is csak egyszer ettem. Mégis visszajött.

De én se értem minek kérdezel ha ennyire tudod magadtól a választ.

2015. ápr. 9. 13:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon el fogsz szomorodni, amikor egy ilyen koplalóhét után elkezdesz csak 1-2 joghurttal többet enni, és máris jön vissza valamennyi. Semmi sikerélményed nem lesz, és csalódott leszel, hogy nem tartod meg a súlyod, pedig csak nevetséges mennyiségű kajákat eszel... Hidd el nekem, mert én is csináltam ilyet. Nem kerültem kórházba, viszont olyan kegyetlenül fáradt, erőtlen voltam, hogy tényleg fájt a végén felállni egy székről. Beállt a testem egy ilyen vegetáló üzemmódba, és kb nem engedett semmi erőt igénylő munkát végezni.
2015. ápr. 9. 14:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha megvonod magadtól az ételt (mert 300 kalória koplalás) akkor el fog kezdeni a tested raktározni, így nem fogsz fogyni semmit. Egyél kevesebbet de ne 300 kalóriát hanem mondjuk 1000-ret, mellé igyál sok folyadékot és járj el edzeni. Akkor hatása is lesz.
2015. ápr. 9. 16:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Persze, Miss Röfiként pörögtek le a kilók, de garantálom neked, hogy abból a 20-ból 10 legalább izom volt. Őszintén, mi értelme van annak, hogy lefogysz 60 kilóra, aztán úgy nézel ki, mint egy szerencsétlen senkiházi? Attól nézel ki valahogy, hogy van izmod. Vagy ilyen nagymama kinézetre vágysz csüngő bőrrel? Nem mintha számítana, mert ha elérsz egy bizonyos súlyt, nem fogsz tudni tovább fogyni így.
2015. ápr. 9. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!