3 nap fogyókúra után lement 1,5 kg!? Aggódjak vagy ilyenkor lemegy víz, stb? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Kb 10-12 felesleg van rajtam.Napi 1200-1500 kalóriát viszek be,sok fehèrjèt,kevés szénhidràtot.3 liter vizet iszom általában.Normàlis,hogy 1,5 kg lement 3 nap alatt?Ugye ez nem mind izom?2015. márc. 6. 09:03
1/6 anonim válasza:
Most nekem is lement 1 kg 4 nap alatt. Máskor 2 hét alatt megy le, én sem értem, nem most kezdtem..
2/6 anonim válasza:
Ilyen gyorsan csak a vc-n mehet le. ha jól eszel, ennyit egy nap alatt is felszedsz.
3/6 anonim válasza:
csak víz távozott a szervezetedből izom nem épül le ilyen gyorsan, de még zsír sem.
4/6 anonim válasza:
Nedvesség és béltartalom
Igyál több vizet
5/6 anonim válasza:
Amikor én elkezdtem a fogyást életmódváltással, akkor heti három-négy kilót fogytam az első hónapban. Eléggé megijedtem, le is álltam egy kicsit... Akkor ott elértem egy platót, és két hónappal később megint heti kettő-három kiló. És utána a cél előtt még öt kilóval megálltam és azóta ott stagnálok... :)
Az izom nem bomlik le, ha edzel is mellette. Érdemes, mert a fejlettebb izomnak nyugalmi üzemmódban is nagyobb a bazális metabolizmusa, mint a többi szövetnek. (Azaz, ha erősebb az izmod, csak attól is fogysz, hogy létezel.)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,megnyugodtam!:)
2015. márc. 6. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!