Mennyit tudnék leadni mostantól nyár végéig?
Sziasztok! 16 éves lány vagyok, eléggé túlsúlyos: 98 kg, 168 cm. Úgy tudom, az ideális testsúly cm-110. Tehát ez az én esetemben 58 kg. Én igazából már a 65 kg-mal is meg lennék elégedve, bár azt tudom, hogy nyár végéig ez sem lehetséges. :D Szóval a kérdésem az lenne, hogy ha elhagyom a rossz kajákat, illetve minden nap szobabiciklizek 20 km-t, akkor kb mennyit fogyhatok nyár végéig?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
" Mennyit tudnék leadni mostantól nyár végéig? "
-csak rajtad múlik,
1 és pl 20 kiló között bármi lehet,de volt már olyan is aki hízott néhány kilót a fogyózása végére,
"de volt már olyan is aki hízott néhány kilót a fogyózása végére,"
Ezt úgy érted, hogy lefogyott, örült, ezért visszahízta? És oké köszi, ment a zöld! :)
Így semennyit.
De ha beírod google ezt: "Amit a zsírégetélsről tudni kell" és nem kezdesz bele semmilyen veszélyes "csodadiétába" hanem az ebben leírtakat követed akkor akár 15-20 kg-ot is.
Elsőnek: örült után kell egy "elkezdett sokat enni" is :D
Másodiknak: oké köszi, meg is nézem, neked is ment a zöld! :D
Én 8 hónap alatt idáig 114-ről 87 kg-ra fogytam, heti 5-ször 45 perc gyaloglással (utóbbi időben kicsit kevesebb). Meg persze normális étkezés. De lehet enni mindent, csak mértékkel. Illetve én fehér kenyeret nem eszek már, és 95%-ban sima csapvizet iszom.
Ekkora súllyal a gyaloglást ajánlanám neked is, de a szobabicikli sem tűnik rossznak. Hajrá! Ha gondolod írhatsz privátban is. :) 24/F, Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!