Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány nap, mire lemegy a hasad?

Hány nap, mire lemegy a hasad?

Figyelt kérdés
Folyamatos edzéssel (hasizomgyakorlatok), és úgy, hogy nem eszem édességeket, kábé mennyi idő, mire lemegy a hasad?

2015. ápr. 8. 15:16
 1/7 anonim válasza:
Ez attól is függ szerintem hogy mekkora most a hasad.
2015. ápr. 8. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:

A gyakorlatoknak ehhez semmi köze, viszont szerinted ennyi infó mire elég? Ha mondjuk 50 kiló háj van rajta, az minimum egypár év, de ha sokat eszel, akkor nem fog csökkenni egyáltalán... Ha fel vagy fújódva, akkor napok :D

Ez ilyen "nem adok infót, de mennyi idő alatt fogyok le?" kérdés. Nem célszerű.

2015. ápr. 8. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs helyi zsírégetés, valamint az izmok sem kapcsolódnak a zsírhoz, így ha napi 8000 felülést is csinálsz meg, akkor sem lesz kisebb tőle a hasad.
2015. ápr. 8. 15:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Hihetetlen hogy még mindig vannak olyan emberek akik hasizomgyakorlattal akarnak lefogyni..

Az egész testedet mozgasd meg, minél jobban. Úszás, kocogás, tenisz, valami ilyesmi.

Az info amúgy még így is kevés. Az édességeket elkerülve is lehet rosszul kajálni.

2015. ápr. 8. 19:08
 5/7 A kérdező kommentje:
1: nem tudom, mi baj van azzal, hogy kiírtam egy kérdést! 2: én úgy tudom, hogy a gyakori kérdések arra van, hogy értelmes(!!) válaszokat adunk, és nem egymást oltogassuk, hogy, hogy lehet ilyen választ kiírni 3: nem mértem le a hasam, nem tudtam róla több infót adni. De amúgy nem zabálok össze vissza mindenféle zsíros kajákat, egészségesen étkezem, nincs olyan marha nagy hasam
2015. ápr. 10. 18:03
 6/7 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Szerintem nem tettem semmi rosszat ,hogy így flegmázzál... Ha normális kérdést írsz normálisabb választ kapsz....
2015. ápr. 23. 14:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem az első válaszolóra értettem, hanem arra, higy először is
2015. ápr. 24. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!