Hány hónap kell ahhoz hogy lapos hasam legyen és ne érjen össze a combom? Meg lehet oldani ezt 1-2 hónap alatt? Hogy egy kicsit is alakváltozás legyen?
163cm 16 és lány vagyok 65kg.
Hetente hétfő kedd és csütörtökön járok edzőterembe 1 vagy 1,5 vagy 2órákat szoktam ott lenni.
Ha nekifogsz egy életmódváltásnak, kialakítasz egy tartható, változatos, egészséges és kiegyensúlyozott étrendet és mozogsz mellé, akkor már pár hónap alatt látszódni fog az eredmény, de ha kellően lassú ütemben fogysz, akkor a végleges cél elérése bizony fél év is lehet vagy még több.
Hogy a combod összeér-e az viszont alkati kérdés, nem súlyé. Amikor betegség miatt 43 kiló voltam a 160 centimhez (nem anorexia, a fogyás csak mellékhatás volt), akkor is összeért a combom, ezen kár gyötörni magad. Egészséges, rugalmas, erős testet akarj, ne ilyen hülye kritériumoknak megfelelni.
1-2 hónap?Ne nevettess...
Majdnem hasonló adataim voltak,bár magasabb vagyok 5-cm-mel...
Kb 55 kiló körül nem ért már össze a combom...
Most 43-44 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!