Hogyan adjak le 7 kg-t?
Le szeretnék fogyni. Most 161 cm vagyok és 61 kg. Le szeretnék menni 54 kg-ra. Csak tornaórán sportolok, de mellette a kertben fizikai munkát is végzek. Minden nap megeszek egy tábla Boci tejcsokit. Így néz ki egy napi kajám:
Reggeli egy szelet torta egy pohár víz
Tízórai egy párizsis szenya egy üveg cappy multivitamin
Ebéd valami hús körettel
Vacsi egy szelet fehérkenyér sajttal vajjal paprikával
Nasi egy tábla csoki
Fontos rólam tudni, hogy ha nem eszem semmit 4-5 óránként író rosszul leszek. Szédülés, fejfájás stb. Amúgy ma már 12/L. :)
Minden nap egy tábla csoki?
Egy szelet torta reggelire?
Azonnal felejtsd el!
Tudod mennyire hízlalnak ezek a dolgok?
Ezeket hanyagold plusz járj el sportolni.
Futni vagy akár otthon végezz megerőltetőbb gyakorlatokat.
Miden reggel van otthon tortátok?
Először anyukáddal beszélj el, hogy egészségesebben szeretnél élni. Legyen a reggeli zabpehely mézzel, ez is édes, de laktató, és értékesebb tápanyagú. Tízórai jó, de az üveg cappyt cseréld le egy üveg vízre. Ebéd szintén ok, szerintem a vacsora is, esetleg lehetne néha rántotta. Nasinak vegyél két naponta egy kis szelet csokit, ha nagyon kívánod (ne snickers és hasonlók, hanem pl. túró rudi, kinder country, stb..), vagy váltsd ki gyümölcsökkel.
Ennél drasztikusabb változtatások nem kellenek, még növésben vagy, ha nősz még, de tartod a jelenlegi súlyod, máris jó úton haladsz.
Összességében a legfeleslegesebb dolog a mostani kajádban az üveg cappy, mivel szinte csak cukor és felesleges kalória. Ha már azt elhagyod és a tábla csokit lecseréled egy fentebb említettre, már sokat tettél magadért :)
Sok sikert!
Én azért nem vonnám ezeket el tőle. Hiszen még gyerek. Ha ezek a kaják olyan egészségtelnek lennének, senkinek soha nem szabadna enni, nem?
Amúgy meg a kérdező azért korához képest sportol, és nem is eszik sokat. Azért az a napi 1 szelet torta érdekes, de mivel nem nagy mennyiségben eszi nem baj az.
Szerintem arra kéne ügyelni, hogy ezt a súlyt tartsa, aztán nőiesedik, és nyúlik is.
kezdetnek csak hagyd el a cukros üdítőket :) nincs cappy, nincs sió, kubu, semmi ilyesmi. ha nagyon kívánsz üdítőt, akkor cola light/zero legyen, az belefér (na de abból se túl sok:))
igyál sok-sok vizet helyettük (2 liter, elosztva a napra) és a fehér kenyér helyett kérd meg anyukád, hogy vegyen teljes kiőrlésűt/barnát/magosat.
a napi 1 tábla csoki is sok, legyen naponta 1 sor :)
'ma már 12'? :D akkor boldog szülinapot! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!