Hogyan adjak le télre 12 kg-ot?
Még nagyon fiatal vagy és korodhoz képest elég magas. Nem kell felesleges és káros diétával szenvedned. Én 100 kilo körül ez csak rosszabb lett és 1-2 év múlva 126. De mikor elkezdtem nőni és beállt a pubertás megváltozott az anyagcserem, és kicsit lejartam edzeni most 18 vagyok és nagyon izmos nem kövér.
Ne csinálj semmit meg főleg drasztikus diétát ne a te korodban. Ne egyél annyi chipset, cukorot és csokit inkább minőségi ételt de ne szigorúan csak salátát. És vmit heti min 3x sportolj foci, tenisz, bicikli. Lesz még időd fogyni és szepulgetni. :)
Át kell gondolni hogy mik azok amit nagyon sokat szoktál enni.
Ezt jobb lenne 1 héten keresztül írni.
Persze ha csak van még rá 1 heted.
Átgondolni mik azok amikből felesleges olyan sokat enni, kevesebb édesség az is inkább csak délelőtt hogy biztosan elhasználja a szervezeted és ne pangjon éjjelre a csoki a hasadban.
Írok neked egy rossz példát, magamat.
Tegnap hajnalban megittam egy pohár tejeskávét, aztán nem voltam itthon nem ettem semmit 12 óráig mert nem volt lehetőségem, már olyan éhes voltam hogy mikor hazaértem olyan falás roham tört rám hogy 3-szor annyit ettem ebédre mint amit kellett volna, csupán azért mert nagyon éhes voltam és kapkodtam befele az ételt hogy ne érezzem azt a borzasztó éhséget.
A nap többi részében már hiába ettem normálisan bőven meghaladtam a napi kalóriakeretemet, de nem akartam ismét éhezni estére csupán azért hogy kereten belül maradjak.
Szóval ma kezdhetem újra, kezdtem azzal hogy prólbálok minimális tejet inni.
Szóval a kávém az most pocsék pár korty tej ha van benne.
De napi szinten 2-4 dl tej az mindig megvolt, az is napi szinten 200-250 kcal csökkentés lenne.
Amúgy azt vettem észre ha normálisan eszem ha nem hetente 1 szer van 1 nagy falás rohamom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!