Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vettem a babámnak bundazsákot...

Vettem a babámnak bundazsákot télre, de mit adjak rá alá ha 1-2 vagy éppen minusz fokok lesznek? 3-4 honapos lesz akkor.

Figyelt kérdés
2008. okt. 24. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
6%
Szia! 0 fok alatt nem lehet kivinni a babát ha még ilyen pici! A bundazsák alá pedig adj rá harisnyát, hosszújju bodyt esetleg rugdalódzót, egy vékonyabb kis pulcsit.
2008. okt. 24. 13:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Viszont van olyan, hogy muszáj kivinni-mert otthon nem hagyhatod.

Harisnya, hosszú body, melegebb rugi, kardigán (attól függ mennyire meleg az overál) sapka, akár még egy kis sál is elfér, és ha nincs kesztyűrésze az orvállnak akkor kesztyű. Én még takarót is raktam rá, és alá is:)

Nekem muszáj volta fiammal közlekedni, szintén ennyi idős volt. Alaposan beöltöztettem, bebugyoláltam, nem lett beteg....

2008. okt. 24. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Ez mekkora egy baromság, hogy nem lehet kivinni 0 fok alatt. Azért mert hideg van az élet nem állhat meg. És ha orvoshoz vagy védőnőhöz kell vinni. Ugyan már.... Nyugodtan vidd ki csak öltöztesd be úgy ahogyan azt az előttem szóló már tanácsolta.
2008. okt. 24. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom csak nagy kodben és eros szélben nem lehet kivinni a babákat. Egyébként télen alusznak a babák legjobban kinn a levegon. Én ki fogom vinni, persze nem órákra, de muszák megszokniuk a hideget is.
2008. okt. 24. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!