Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora bundazsákot vegyek a...

Mekkora bundazsákot vegyek a most 65 cm-es babámnak, hogy jó legyen jövőre is?

Figyelt kérdés
Most 68-as a mérete. Most 4 és fél hónapos.
2009. szept. 18. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:
én 86-ost vennék. A lányom két télen keresztül hordott ilyen méretű overállt, nekünk bevált.
2009. szept. 18. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy két telet nem lesz jó sehogy sem.

Egyrészt ami most jó lesz neki, jövőre kicsi lesz.

Ami jövőre jó lenne neki, most hatalmas, csak elvszik benne.

Most mg fekszik-ül, jövőre meg már futni fog-ezt se felejtsd el.

Inkább vegyél olcsón (használtan) többet. Én is ezt tettem, van már lányomnak szép eljárós, és elhasznált itthoni sárban fetrengős overálja több is, potom párszáz forintért...

2009. szept. 18. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Méretet nem tudok, de van olyan, amit tudsz zsákként is használni, ha meg már nagyobb - jövőre - overállként.
2009. szept. 18. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nekünk ilyen van. Cipzárral lehet átalakítani. Kb. 5 hónapos korától használtuk.
2009. szept. 18. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Jövőre 16 hónapos lesz a babád, sőt télre másfél éves. Állni fog, járni. Nem tudod bundazsákban hintáztatni, de kocsiba ültetni sem. Kezes-lábas overál kell majd rá.

(Másrészt a túl nagy bundazsák ne biztos hogy jó. Mi ráfaragtunk tavaly. Olyan rövid volt a kis nyaka, hogy nem tudtuk felgombolni, és így a csuklya is hátraesett.)

2009. szept. 18. 21:07
 6/7 A kérdező kommentje:

És szerintetek egy ilyen átalakíthatóssal érdemes próbálkoznom?

(Bár lehet, hogy kettőt veszek olcsóbban.)

2009. szept. 18. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk bejött az átalakíthatós, de nem tudom mennyibe kerül most egy ilyen. Mi megörököltük.
2009. szept. 21. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!