Novemberben születendő babámnak érdemes vennem téli kiskabátot egy vastag kisnadrággal vagy inkább egy bundazsákot?
Figyelt kérdés
Tegnap láttam egy kiskabátot nacival nagyon aranyos volt, de aztán gondoltam praktikusabb a bundazsák vagy overál. Vagy melyik jobb?
Vagy mindkettőt vegyek?:)
2008. aug. 11. 09:22
1/3 anonim válasza:
szia, ifi anyukaként a zsákot ajánlom, de abból is az olyant, ami nem bundás, nem túl szoros, tudjon benne mozogni. egy takaróval betakarhatod, ha nagyon hideg van.
2/3 anonim válasza:
Nekünk októberben érkezik a kisfiúnk, én bundazsákot vettem. Ez lazább, szerintem melegebb is, jobban alá tudod öltöztetni és jobban tud benne mozogni.
3/3 anonim válasza:
Az én lányom januári és áldom az eszem, hogy bundazsákot vettem. Pikk-pakk bele tudod tenni, kényelmes, meleg, szerintem ez a legjobb. Arra vigyázz viszont, hogy legyen lyuk a biztonsági övnek rajta, mert egyébként nehéz betenni a bébihordozóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!