Hogyan adjak húsz kilót? Részletek lenn
172 cm és 80 kg huszonéves lány vagyok.Sohasem voltam vékony,de szeretnék végre megszabadulni a súlyfeleslegtől.Azonban több dolog hátráltat.
3 műszakban dolgozom.Pl.egy délutános hét így néz ki:
Felkelek nyolckor,kutyasétáltatás,ebédet főzök magamnak a páromnak külön,mert ő nem szereti a salátát hússal...takarítok,kajacsomagolás délutánra,tizenegykor nekiállok készülni,fél egykor megy a buszom.Párommal együtt dolgozunk,így nem tudjuk megosztani a napot.Este hazaérek,kutyaséta,zuhany,kicsit netezek,fél egykor kb.lefekszem.Ezen kívül minden második nap vezetni járok,negyed tízkor meg a buszom,tehát akkor alapból semmire nincs időm.
így mikor tornázzak vagy fussak?edzőterembe nem tudok menni,mert 25km-re van tőlem a legközelebbi,ami fél óra busszal meg fél óra vissza,elmegy vele egy rakás idő.Mit tegyek?
A hétvégék?
Én két műszakban dolgozom. A délutános műszakom kb. ugyanúgy néz ki, mint a tied. Annyi a különbség, hogy én kerékpárral járok dolgozni, de így is végzek mindennel 12-re. Felkelek 7:30-8:00 között. Reggeli, kutya. Amíg megemésztem a kaját előkészítek mindent az ebédhez, ha esetleg olyat főzök, ami több idő mire megfő, akkor edzés előtt felteszem főni és edzés közben a pár másodperces pihenőkben két sorozat között rá-rá pillantok. Fél 10-11 közötti időszakban edzés. Utána egy gyors zuhany utána elkészítem az ebédet (ha mondjuk csak csirkemellet sütök).
Délelőttös műszakban igyekszem ebédelni bent a munkahelyen, így ha haza érek azonnal mehetek edzeni. Edzés után elkészítem a másnapi ebédet.
Egy edzésnek nem muszáj 1 órának lennie, ha nincs rá időd akkor lehet gyors köredzést csinálni, ami kb. fél óra és átmozgat teljesen. Hétvégén mehet hosszabb edzés, futás. Vezetős napokon legyen pihenőnapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!