Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan adjak húsz kilót?...

Hogyan adjak húsz kilót? Részletek lenn

Figyelt kérdés

172 cm és 80 kg huszonéves lány vagyok.Sohasem voltam vékony,de szeretnék végre megszabadulni a súlyfeleslegtől.Azonban több dolog hátráltat.

3 műszakban dolgozom.Pl.egy délutános hét így néz ki:

Felkelek nyolckor,kutyasétáltatás,ebédet főzök magamnak a páromnak külön,mert ő nem szereti a salátát hússal...takarítok,kajacsomagolás délutánra,tizenegykor nekiállok készülni,fél egykor megy a buszom.Párommal együtt dolgozunk,így nem tudjuk megosztani a napot.Este hazaérek,kutyaséta,zuhany,kicsit netezek,fél egykor kb.lefekszem.Ezen kívül minden második nap vezetni járok,negyed tízkor meg a buszom,tehát akkor alapból semmire nincs időm.

így mikor tornázzak vagy fussak?edzőterembe nem tudok menni,mert 25km-re van tőlem a legközelebbi,ami fél óra busszal meg fél óra vissza,elmegy vele egy rakás idő.Mit tegyek?

2015. ápr. 6. 11:56
 1/4 A kérdező kommentje:
hogyan adja le,bocsi
2015. ápr. 6. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:

A hétvégék?

Én két műszakban dolgozom. A délutános műszakom kb. ugyanúgy néz ki, mint a tied. Annyi a különbség, hogy én kerékpárral járok dolgozni, de így is végzek mindennel 12-re. Felkelek 7:30-8:00 között. Reggeli, kutya. Amíg megemésztem a kaját előkészítek mindent az ebédhez, ha esetleg olyat főzök, ami több idő mire megfő, akkor edzés előtt felteszem főni és edzés közben a pár másodperces pihenőkben két sorozat között rá-rá pillantok. Fél 10-11 közötti időszakban edzés. Utána egy gyors zuhany utána elkészítem az ebédet (ha mondjuk csak csirkemellet sütök).

Délelőttös műszakban igyekszem ebédelni bent a munkahelyen, így ha haza érek azonnal mehetek edzeni. Edzés után elkészítem a másnapi ebédet.

Egy edzésnek nem muszáj 1 órának lennie, ha nincs rá időd akkor lehet gyors köredzést csinálni, ami kb. fél óra és átmozgat teljesen. Hétvégén mehet hosszabb edzés, futás. Vezetős napokon legyen pihenőnapod.

2015. ápr. 6. 12:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. ápr. 6. 12:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Mi szombaton kötelező túlórázunk,tehát heti hat nap mhnka van.vasárnap kirándulunk,meg ami elmaradt hét közben iitthon azt elvégezzük.
2015. ápr. 6. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!