Hogyan tudnék leadni 2,5 héten belül kb.3-3,5 kg-ot ideiglenesen? (részletek lent)
Szauna segíthet, azzal adsz le vizet. Ciklusodban hol tartasz? Csak mert a vége felé vizet tart vissza a szervezet, ami plusz egy kilót is adhat.
Csökkentsd a cukorbeviteled, az több vízzel raktározódik.
Az edzővel beszélj erről. Ő biztos tud segíteni.
És nézz utána, hogy a bokszolók hogyan csinálják, meg a többi súlycsoportos sport versenyzői.
A vastagon felöltözésnek semmi értelme nincs. Kiizzadod a folyadékot és aztán? Visszaiszod! Vissza is kell. Nem kezdhetsz koplalásba sem, mert a teljesítményed rovására megy. Szóval kérj tanácsot az edzőtől vagy egy tapasztalt sporttársadtól! :)
Szia! Én is 14 éves vagyok és karatézok. Eddig serdülõ korcsoportban +55-ben indultam ( volt hogy különszedték, de 60 alatt voltam mindig. Sajnos az utóbbi idõben felszedtem 1-3 kilôt. Nem tudom pontosan hogy a súlycsoportok hogy vannak az ifjûságiban, de szeretnék stabil 59 kg lenni. 3 hete napi 3x mérem a sûlyomat ruha nélkül, ès összesítem egy tâblázatban. Az
1. Hét arra volt jó hogy rájöjjek az étkezési szokásaimra. ( melyik nap a legmagasabb a sûlyom,
"Most azt prôbálom hogy 5 óra után már semmit nem eszek és itthon még többet gyakorolok. ( erõsítés) régebben 2 kilôt adtam le 1 hét alatt,"
Hát kedves válaszoló összeírtál néhány hülyeséget... Az "5 után semmit nem eszek"-től nem tudom mit vársz, biztos fél hatkor fekszel le aludni... Heti 2 kilót meg nem egészséges leadni, mert az azt jelenti, izomból is fogysz. Ami nem épp ideális, főleg ha versenyre készülsz ahova kell az erőd. Heti max. 1 kiló fogyás az ideális, ez mehet zsírból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!