Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék leadni 2,5...

Hogyan tudnék leadni 2,5 héten belül kb.3-3,5 kg-ot ideiglenesen? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok ! 14 éves lány vagyok és február végén egy nagyon fontos karate bajnokságon kell resztvennem...most 56 kg vagyok és az edzőm a -54kg kategoriaba írt be engem ...Hogyan tudnék lefogyni ? A verseny február 28.án lesz...Utána nem fog zavarni ,ha visszaugrik az a pár kiló...de a versenyig jó lenne leadni...Gondoltam arra,hogy az edzéseken vastagon öltözök fel,hogy sokat izzadjak...csak az a baj hogy keveset iszok.Előre is kösköszönöm az összes kommentet !

2015. febr. 6. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Szauna segíthet, azzal adsz le vizet. Ciklusodban hol tartasz? Csak mert a vége felé vizet tart vissza a szervezet, ami plusz egy kilót is adhat.

Csökkentsd a cukorbeviteled, az több vízzel raktározódik.

2015. febr. 6. 14:29
 2/8 A kérdező kommentje:
kb.15.-e körkörnyékén várható...De ha sokat izzadok,az jó ? Sikerülne leadnom kb.3kg-t ?
2015. febr. 6. 14:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Az edzővel beszélj erről. Ő biztos tud segíteni.

És nézz utána, hogy a bokszolók hogyan csinálják, meg a többi súlycsoportos sport versenyzői.

A vastagon felöltözésnek semmi értelme nincs. Kiizzadod a folyadékot és aztán? Visszaiszod! Vissza is kell. Nem kezdhetsz koplalásba sem, mert a teljesítményed rovására megy. Szóval kérj tanácsot az edzőtől vagy egy tapasztalt sporttársadtól! :)

2015. febr. 7. 07:35
 4/8 anonim válasza:

Szia! Én is 14 éves vagyok és karatézok. Eddig serdülõ korcsoportban +55-ben indultam ( volt hogy különszedték, de 60 alatt voltam mindig. Sajnos az utóbbi idõben felszedtem 1-3 kilôt. Nem tudom pontosan hogy a súlycsoportok hogy vannak az ifjûságiban, de szeretnék stabil 59 kg lenni. 3 hete napi 3x mérem a sûlyomat ruha nélkül, ès összesítem egy tâblázatban. Az

1. Hét arra volt jó hogy rájöjjek az étkezési szokásaimra. ( melyik nap a legmagasabb a sûlyom,

2015. febr. 8. 14:41
 5/8 anonim válasza:
Aztán a következõ héten különösen odafigyeltem hogy mikor mennyit egyek. A nassolást el kell felejteni. Nálunk estefelé vannak az edzések utána már nem vacsorázok. A 2. Hétre így fél kilôt fogytam. Most azt prôbálom hogy 5 óra után már semmit nem eszek és itthon még többet gyakorolok. ( erõsítés) régebben 2 kilôt adtam le 1 hét alatt, éhezés nélkül. Most nehezebb a helyzet, mert nincs annyiféle gyümölcs. Szerintem beszéld meg az edzõddel hogy segîtsen! Ès sok sikert a diákolimpiához! 14/L ;)
2015. febr. 8. 14:51
 6/8 anonim válasza:
3Kg sok. Fejlodo szervezeted van, nem tanacsolom a fogyast mert a teljesitmenyed rovasara megy. Ismertem olyat akinek a szervezete legyengult a fogyastol es ezert bukta a merkozest.
2015. febr. 8. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:

"Most azt prôbálom hogy 5 óra után már semmit nem eszek és itthon még többet gyakorolok. ( erõsítés) régebben 2 kilôt adtam le 1 hét alatt,"

Hát kedves válaszoló összeírtál néhány hülyeséget... Az "5 után semmit nem eszek"-től nem tudom mit vársz, biztos fél hatkor fekszel le aludni... Heti 2 kilót meg nem egészséges leadni, mert az azt jelenti, izomból is fogysz. Ami nem épp ideális, főleg ha versenyre készülsz ahova kell az erőd. Heti max. 1 kiló fogyás az ideális, ez mehet zsírból.

2015. febr. 9. 22:47
 8/8 anonim válasza:
Előtte lévő napon vegyél be hashajtót vagy ilyesmit. A béltartalom kiürítési -1 kiló is lehet.
2015. febr. 10. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!