Pár kilót próbálok ledobni, de nagyon nehezen megy. Segítség? (Részletek lent. )
164 cm, 58 kg, 22 éves, nő
Shaun T - Insanity edzéstervet követem, utolsó héten vagyok, de talán egy-másfél kiló jött le rólam (az edzést már tavaly is végig vittem egyszer). Étkezésben hanyagolom a cukros, lisztes, zsíros dolgokat, 1400 kalóriára álltam át, viszont ezt nem mindig tudom tartani, hetente több olyan nap is van, amikor csak 800-1000 kalóriát érek el. Nem vagyok éhes, sem fáradt, de tudom, hogy ez kevés. Lehetséges, hogy emiatt fogyok ennyire lassan? Ennyitől beindulhat a jojó effekt?
Mit tanácsoltok?
Ettől az edzéstervtől az izmaid nőnek az teljesen biztos. Az izom nehezebb mint a zsír, ez is teljesen biztos. A tükröt nézd ha ezt edzed és ne a mérleget.
Ha súlyt akarsz veszíteni, akkor, csirkemell, zöldség, rizs pl. Mozgásnak pedig mindenképp tempós gyaloglás. Ennél jobb nincs, egészséges súlyvesztéshez. Ha tetszik ha nem.
A súlyodhoz kell: 100 g fehérje (csirkemell), 160 g (rizs) szénhidrát és zöldség amennyi csak jólesik és tiszta víz.
Jóbarátod a kalória táblázat
csáó
Első: Heti többször 800-1000, máskor 1400 kalóriánál azért annyira nem lennék biztos az izomnövekedésben... :-/ Normál esetben ahhoz kalóriatöbblet kell s akkor sem megy ám olyan nagy sebességgel.
Kérdező, nem tudom, mit tanácsolhatnék, max. hogy egyél többet, ha nem megy a nagy térfogat, akkor egy marék diót vagy amit szeretsz és normális étel. Eszel elég zsírt? 800 kalóriában nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!