Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Pár kilót próbálok ledobni,...

Pár kilót próbálok ledobni, de nagyon nehezen megy. Segítség? (Részletek lent. )

Figyelt kérdés

164 cm, 58 kg, 22 éves, nő

Shaun T - Insanity edzéstervet követem, utolsó héten vagyok, de talán egy-másfél kiló jött le rólam (az edzést már tavaly is végig vittem egyszer). Étkezésben hanyagolom a cukros, lisztes, zsíros dolgokat, 1400 kalóriára álltam át, viszont ezt nem mindig tudom tartani, hetente több olyan nap is van, amikor csak 800-1000 kalóriát érek el. Nem vagyok éhes, sem fáradt, de tudom, hogy ez kevés. Lehetséges, hogy emiatt fogyok ennyire lassan? Ennyitől beindulhat a jojó effekt?

Mit tanácsoltok?

2014. máj. 30. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Ettől az edzéstervtől az izmaid nőnek az teljesen biztos. Az izom nehezebb mint a zsír, ez is teljesen biztos. A tükröt nézd ha ezt edzed és ne a mérleget.

Ha súlyt akarsz veszíteni, akkor, csirkemell, zöldség, rizs pl. Mozgásnak pedig mindenképp tempós gyaloglás. Ennél jobb nincs, egészséges súlyvesztéshez. Ha tetszik ha nem.

A súlyodhoz kell: 100 g fehérje (csirkemell), 160 g (rizs) szénhidrát és zöldség amennyi csak jólesik és tiszta víz.

Jóbarátod a kalória táblázat

[link]

csáó

2014. máj. 30. 18:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Első: Heti többször 800-1000, máskor 1400 kalóriánál azért annyira nem lennék biztos az izomnövekedésben... :-/ Normál esetben ahhoz kalóriatöbblet kell s akkor sem megy ám olyan nagy sebességgel.

Kérdező, nem tudom, mit tanácsolhatnék, max. hogy egyél többet, ha nem megy a nagy térfogat, akkor egy marék diót vagy amit szeretsz és normális étel. Eszel elég zsírt? 800 kalóriában nem hiszem.

2014. máj. 30. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Anyukádat osztogasd ki okostojás. Ne nekem válaszolgassál nem kértelek meg rá :) és te el is hiszed hogy 800-1000 kalóriát eszik, ennyit edz és nem tud fogyni. Nem jó az étrend se az edzés. De utálom az ilyen kötekedő köcsögöket mint te vagy. Mi az anyád közöd van hozzá hogy én mit írok a kérdezőnek.
2014. máj. 31. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!