Ömmmm, Androidra elsősorban Java nyelven lehet programozni (lehet C-ben is alacsony-szintű erőforrásokhoz, de nem túlzottan ajánlott kezdőknek egyből itt kezdeni a dolgot.) Eclipse nevű IDE elég jól támogatva van Google által is. A kérdés többi részét nehezen tudom értelmezni (lehet az első részt sem értettem teljesen).
2013. márc. 23. 16:47
2/9 anonim válasza:
Itt egyben letölthetsz mindent ami kell hozzá. Nem kell telepíteni, letöltöd és működik.
A lényeg, hogy az androidos telefonomon szeretnék programozni, egy androidos programot, és még kezdő vagyok, gondoltam,
2013. márc. 24. 09:06
4/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam, kérek egy kis segítséget.
2013. márc. 24. 09:06
5/9 A kérdező kommentje:
A "visszanézzem" alatt azt értem, hogy beírok "parancsokat" és nincs, ami végrehajtsa.
2013. márc. 24. 09:11
6/9 anonim válasza:
A második linkelte az SDK-t Androidhoz. Van benne Android emulátor is. Ha összerakod a fejlesztői környezetet, ezen tudod futtatni fizikai készülék nélkül egyszerűen a lefordított programot.
2013. márc. 24. 12:04
7/9 anonim válasza:
Második vagyok. Ha jól értem, akkor te nem androidra szeretnél programot készíteni, hanem neked olyan androidos program kell amivel például C kódot tudsz írni és azt lefuttatja az androidos készülék? Ha ezt szeretnéd, akkor ennek így túl sok értelme nincsen, de az áruházban vannak ilyen jellegű alkalmazások. Én egyszer C#-hoz találtam ilyet, de ezek nagyon kezdetlegesek, maximum kísérletezés erejéig jó.
2013. márc. 24. 13:16
8/9 A kérdező kommentje:
"Második vagyok. Ha jól értem, akkor te nem androidra szeretnél programot készíteni, hanem neked olyan androidos program kell amivel például C kódot tudsz írni és azt lefuttatja az androidos készülék? Ha ezt szeretnéd, akkor ennek így túl sok értelme nincsen, de az áruházban vannak ilyen jellegű alkalmazások. Én egyszer C#-hoz találtam ilyet, de ezek nagyon kezdetlegesek, maximum kísérletezés erejéig jó."
Igen, rávilágítottál a témára, egy ilyen programot keresek.
2013. márc. 26. 10:16
9/9 anonim válasza:
google playen kb 2 másodperc alatt megkerestem : [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!