Megállt a fogyás, miért, részletek lent, ez a súly milyen stb?
Figyelt kérdés
Szóval 20 éves lány vagyok, 175 cm és jelenleg 67 kg. Általában eléggé ingadozó a súlyom, de most nagyon ráálltam, sportolok napi 1 x eszem akkor sem sokat, persze a 2 étkezés is megvan, de azt turmixxal helettesítem, tablettákat nem szedek, sem ilyen porokat, minden természetes, a turmix az rendes gyümölcsből és tejből van, natúr. Volt hogy 82 kg voltam, annál most jobb a helyzet az tény, de most rámentem erre, és 72 kg-ról fogytam 67-re 1 hónap alatt kb, ez szerintem teljesen jó. De megállt a fogyás, a hasam nagyon hájas, még állva nem is annyira szörnyű, de ülve szét vagyok folyva, a gatya tart össze. És nem fogyok most semmit pedig semmit sem változtattam, az eddigi 5 kg-hoz képest. sőt most még sportolni is elkezdtem. az ebédem általában egészséges, főzelék ilyesmi anniy hogy most nem csak vizet iszom hanem házi teát is. Mi lehet a gond?2014. máj. 10. 19:11
1/1 anonim válasza:
Persze, hogy nem fogysz, hisz koplalásnál a szervezet mindent megtesz a zsírtartalékok megőrzéséért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!