175 cm/56 kg/16/L?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok,sovány vagyok,normális,vagy kövér?Képet max priviben csatolok.Azért kérdezem,mert egyesek lány létemre túl izmosnak,mások vékonynak tartanak,én magamat pedig olyan nagyjából okésnak,kivéve azt,h a vállam szélesebb mint a csípőm és egy kicsit kicsi a mellem2014. ápr. 13. 12:25
1/5 anonim válasza:
Szerintem 175 cm-hez kisse keves az 56kg. En 168/50-1 vagyok, megis ugy latom, hogy 2-3kg meg siman elmenne rajtam.
2/5 anonim válasza:
Kövér az tuti nem vagy, a többit nem lehet kép nélkül megmondani. Illetve elképzelhetetlennek tartom, hogy túl izmos legyél... Bár ez ízlés dolga is. De ilyen kis súlyba ekkora magassághoz nemigen fér sok izom, nemhogy túl sok...
3/5 anonim válasza:
18/l vagyok, ha gondolod küldhetsz képet.
Egyébként én alacsonyabb vagyok egy 7-8 centivel nálad, és majdnem ennyi kg. (kicsit több) Szerintem ebbe a súlyba a túl sok izom nem fér bele, inkább vagy vékony.
4/5 anonim válasza:
kövér biztos nem vagy sőt, ha izmos vagy akkor főleg nem:-) küldj képet és megmondom..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!