Ezzel az életmóddal és edzéstervvel fogyhatok 30 kilót 1-1,5 év alatt? (részletek lent)
Ilyesmiket eszem:
Reggeli pl: 1 szelet Pro Body kenyér (magvas, csökkentett ch, magas fehérjetartalom) leheletnyi vajjal, pulykasonka, paprika, paradicsom, 1 natúr Activia
Tízórai: 1-2 szem alma vagy valamilyen idénygyümölcs, 1 cukormentes Cerbona müzli
Ebéd pl: zöldségleves, olaj nélkül sütőben sült zöldfűszeres lazac borsos párolt (nem egészen puhára) zöldségekkel
Vacsora: cukormentes Scitec Nutrition fehérjeturmix 1,5%-os tejjel
Ital: napi 2-3 liter víz, zöld tea citrommal, 1-2 kávé
Mozgás: heti 3 súlyzós edzés, heti 5x kb. 25km biciklizés. Később majd szeretném kocogással, futással is kiegészíteni, de arra szerintem még nem állok készen.
170 centi vagyok és 90 kiló, a kondícióm az jobb az ilyen túlsúly mellett elvárhatónál, de sajnos sokat betegeskedtem az elmúlt években, így összeszaladtak a kilók...
Bármilyen tanácsot, észrevételt szívesen fogadok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!