Mit csináljak? Hogy adjak le még kb 1-2 kg-ot? Leálltam a fogyásban!
Sziasztok :)
20 nap alatt le szeretnék adni 1 esetleg 2 kg-ot de valamiért teljesen megálltam a fogyásban
Napi 1000 kcal-t eszek, jelenleg 160 cm vagyok és 50 kg
Még 1-2 kg-ot szeretnék leadni
Hogy csináljam? Sportolok is napi fél órát itthon, plusz még ott van az iskola meg a heti másfél óra kézilabda (sajnos csak ennyire van időm)
Előre is köszi a segítséget :)
Egyek többet?
Miért? Én így jól érzem magam :)
Nem vagyok soha éhes
Azért köszi a válaszod
És megköt bármit amit adsz neki ez pont olyan mint a viznél ha sokat iszol akkor nem köti meg ha keveset akkor megköti
Amellett h a sok viz fogyasztásának sok jo hatása van amellett szebb is leszel ugyan ez kajára is igaz
Azzal hogy keveset eszel csak az anyagcseréd lassul le!
Az ember azért hízik mert a szervezetbe olyan tápanyagokat visz be amire nincs szüksége azért elraktározza a zsír raktárba mivel nem tud vele mit kezedeni!
De ez pont ugy van amivel nem tudsz mit kezdeni abbol zsir lesz nem tudod kihugyozni (jo esettben a fehérje meg a zsir nem fér át a cht meg visszaszivja kikéve ha cukros vagy)
Kilélegezni meg nem tudod azaz zsir lesz belöle
de kiváncsi vagyok h mire gondoltál h hol távozik az az anyag
# 7
Csak ezzel az a baj hogy ilyenkor nem a zsírt kezdi el először bontani a szervezet hanem az izmozatot mert az minőségibb tápanyag forrás és könnyeben is hozzá tud férni a szervezet!
És ha izomból veszítünk nem a kívánt alakot fogjuk elérni mert az izmo adja a testnek azt a feszes alakot nem a zsír vagy a bőrés csont kombináció :D
Nem a mérleget kell nézni hanem a testzsírszázalékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!