Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Hogy adjak le...

Mit csináljak? Hogy adjak le még kb 1-2 kg-ot? Leálltam a fogyásban!

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

20 nap alatt le szeretnék adni 1 esetleg 2 kg-ot de valamiért teljesen megálltam a fogyásban

Napi 1000 kcal-t eszek, jelenleg 160 cm vagyok és 50 kg

Még 1-2 kg-ot szeretnék leadni

Hogy csináljam? Sportolok is napi fél órát itthon, plusz még ott van az iskola meg a heti másfél óra kézilabda (sajnos csak ennyire van időm)

Előre is köszi a segítséget :)

2015. nov. 1. 10:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk egyél többet
2015. nov. 1. 10:25
 2/12 A kérdező kommentje:

Egyek többet?

Miért? Én így jól érzem magam :)

Nem vagyok soha éhes

Azért köszi a válaszod

2015. nov. 1. 10:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Mert lelassul az anyagcseréd...
2015. nov. 1. 10:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért egyél többet, mert amit művelsz, az koplalás, és az életed védelmében lelassult az anyagcseréd.
2015. nov. 1. 11:57
 5/12 anonim ***** válasza:

És megköt bármit amit adsz neki ez pont olyan mint a viznél ha sokat iszol akkor nem köti meg ha keveset akkor megköti

Amellett h a sok viz fogyasztásának sok jo hatása van amellett szebb is leszel ugyan ez kajára is igaz

2015. nov. 1. 12:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Azzal hogy keveset eszel csak az anyagcseréd lassul le!

Az ember azért hízik mert a szervezetbe olyan tápanyagokat visz be amire nincs szüksége azért elraktározza a zsír raktárba mivel nem tud vele mit kezedeni!

2015. nov. 1. 12:32
 7/12 anonim ***** válasza:
#6: Ez butaság, a test energiaként tudja használni mindhárom makrotápanyagot. Ha zsírrá tudja alakítani, akkor el is tudja égetni. Amivel nem tud mit kezdeni, azt ki szokta üríteni, s vannak a mérgező dolgok, amik más lapra tartoznak, de zsír azokból nem lesz.
2015. nov. 1. 15:53
 8/12 anonim ***** válasza:

De ez pont ugy van amivel nem tudsz mit kezdeni abbol zsir lesz nem tudod kihugyozni (jo esettben a fehérje meg a zsir nem fér át a cht meg visszaszivja kikéve ha cukros vagy)

Kilélegezni meg nem tudod azaz zsir lesz belöle

de kiváncsi vagyok h mire gondoltál h hol távozik az az anyag

2015. nov. 1. 15:59
 9/12 anonim ***** válasza:

# 7

Csak ezzel az a baj hogy ilyenkor nem a zsírt kezdi el először bontani a szervezet hanem az izmozatot mert az minőségibb tápanyag forrás és könnyeben is hozzá tud férni a szervezet!

És ha izomból veszítünk nem a kívánt alakot fogjuk elérni mert az izmo adja a testnek azt a feszes alakot nem a zsír vagy a bőrés csont kombináció :D

Nem a mérleget kell nézni hanem a testzsírszázalékot!

[link]

[link]

2015. nov. 1. 16:44
 10/12 anonim ***** válasza:
A súlyod alapján egyáltalán nem kell fogynod. Ha nem azt látod a tükörben, amit szeretnél, azt a kevés izom és a relatíve sok zsír okozza a testeden, de ezt csak mozgással tudod javítani.
2015. nov. 1. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!