Lealltam a fogyasban! Mi a kovetkezo lepes?
ROSSZ ötlet!
Ha akár egy evés erejéig leállsz - KETTŐ hét kell, hogy ismét zsírt kezdjél égetni!
Viszont azt megteheted, hogy áttérsz más diétára. Szerintem beszélj az orvosoddal.
NEM JÓ ÖTLET!!!
Pont eről beszéltem, hogy már EGYETLEN komoly étkezés elegendő arra, hogy KETTŐ HÉTRE leálljon a zsírégetés! Még, ha fogysz is ezalatt pár kilót - az fehérje (izom) lesz és NEM zsír!
"legkomolyabb versenysport diétában is vannak "csaló nap""
Na ez a nem igaz! Az ugyanis szénhidrát visszatöltés, nem "bűnöző" vagy "szétzabálom az agyam nap" és az messze nem ugyanaz. A szinhidrát visszatöltést heti egyszer csinálják, és a diétás ch mennyiség 3-szorosát viszik be. De nem süteményből meg hamburgerből, hanem ugyan olyan ch forrásból amit a diétában is fogyasztanak.
Senki sem mondta, hogy "csaló" napon bármilyen szemetet meg lehet enni!
Nevezheted Te ch -visszatöltésnek, a lényeg ugyan az:
Az anyagcsere-sebesség lassulás kiküszöbölésére kell alkalmazni, nagyon alacsony vagy 0 szénhitráttartalmú diéták során.
Sajnos csak most vettem észre, hogy 90 napos diétához írt kérdés, így a válasz és minden, amit írtam tárgytalan, illetve csak normális diétára vonatkozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!