Mit csináljak? Hogy adjak le még kb 1-2 kg-ot? Leálltam a fogyásban!
Sziasztok :)
20 nap alatt le szeretnék adni 1 esetleg 2 kg-ot de valamiért teljesen megálltam a fogyásban
Napi 1000 kcal-t eszek, jelenleg 160 cm vagyok és 50 kg
Még 1-2 kg-ot szeretnék leadni
Hogy csináljam? Sportolok is napi fél órát itthon, plusz még ott van az iskola meg a heti másfél óra kézilabda (sajnos csak ennyire van időm)
Előre is köszi a segítséget :)
#9: Bocs, azt hiszem, kevertem a dolgokat, mert valamiért hízásról írtál, miközben a kérdező pont hogy kevesebbet eszik, mint kellene, egyesek pedig ilyenkor írják, hogy a kevés evés miatt raktároz, de az energiahiányból nem lehet raktározni, illetve régen rossz, ha olyan buta a test, hogy amit kap, azt elrakja s inkább izmot használ... Gondolom, elhasználja, amit kap (de felőlem pazarolhat is és elrakhat valamit zsírba és kiszedhet valamit zsírból vagy máshonnan, oly mindegy, így is, úgy is energiahiány van és valamiből fogy az ember), aztán hogy izmot vagy zsírt bont, az igen változó. Tipikusan koplaláskor sem főleg izom megy le, jól is néznénk ki, nem tartanánk sokáig. Persze izom is bomlik, főleg fehérjehiány esetén és annak is jó eséllyel, ha nagyon nagy a kalóriadeficit (koplalás). S számít az is, mennyi izma van a delikvensnek.
Az is kérdés, mit értettél azalatt, hogy nem tud mit kezdeni valamivel a test. Mert ha egyszerű fölösleg, az persze, mehet zsírba. Én úgy értettem, hogy az anyagfajtával nem tud mit kezdeni, s ekkor persze zsír sem lesz belőle, hisz azt remekül fel tudja, energiaforrás.
Köszönöm a válaszokat :)
Szerencsés alkatnak mondanám magam mert van rajtam izom bőven
De 48 kg-al jobban érezném magam
Mivel nincs helyi fogyás ezért fogyózok de ha lenne csak a combomból adnék le egy keveset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!