Akik elhatározták, hogy január elsejétől fogyoznak, mire jutottak eddig?
Figyelt kérdés
énis elhatároztam. de azóta már 3szor kezdtem bele a fogyókurába. :S xD2010. ápr. 6. 22:06
1/11 anonim válasza:
-12kg:)
bár nehéz volt ezt azt megállni de sikerült.
18/L
2/11 A kérdező kommentje:
:| dejóó neked. :D h sikerült?
2010. ápr. 6. 22:36
3/11 anonim válasza:
Én februárban kezdtem.
170 cm vagyok 80 kg voltam most 70 vagyok, és 63 szeretnék lenni. Diétázom és heti 5x mozgok.
5/11 anonim válasza:
-18 kg-nál tartok, és nagyon boldog vagyok :):):)
6/11 anonim válasza:
Január második hetében kezdtem és 13 kg ment le eddig. :-)
7/11 anonim válasza:
Hm...PLUSZ 6 kilo...pedig naponta 40 percet szobabicajozok, sétàlok, és màr rémàlmaim vannak a salàtàktol, de még mindig bennem van ez ******* fogamzàsgàtlo implantàtum, igy akàrmit teszek, hizok...De màr nem sokàig, jovo héten veszi ki a nogyogyim, hahahaaaaaha..Aztàn rendbejonnek a dolgok :)
8/11 anonim válasza:
-12,5 kg
Kemény munkával, még hátra van 30.
9/11 anonim válasza:
első válaszoló vagyok:
nem eszek sem kenyeret sem édességet nem iszok üdítőket. csak ásványvizet zöldségezek és gyümölcsözök és minden nap járok futni.
10/11 anonim válasza:
-4kg , de ebből visszajött húsvét alatt 2-3kg :S Jajjj csak sikerülne már rendesen fogynom, nehééééz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!