Akik már régebb óta fogyóznak (2-3 hónapja) azok mennyit adtak le és mennyiből? és milyen módszerrel, ha volt?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 14:43
1/10 anonim válasza:
egészséges táplálkozás, kevesebb nasi, több zöldség, gyümi, fehérje, több mozgás, és 2 hónap alatt 175/73-ról 66-ra :)
2/10 anonim válasza:
Én januárban ugrottam neki a fogyókúrának az ünnepek alatt felszedett kilók miatt :D 170/58-ról jutottam márciusra le 53 kg-ra. Csípő/derék -7 cm, combok -5cm. 2 naponta 45 perc futással és diétával. Sok zöldség (zöldborsó,sárgarépa megfőzve vagy saláták), gyümölcs (mindennap 4 kivi, turmixként, de vízzel,nem tejjel, de nagyon finom!:D), fehérhusi (csirkemell) sok folyadék ( zöldtea/csalántea).
Aztán március eleje óta erősítek és alakformálok inkább, Rubint Réka dvd-re és biciklizéssel.:)
3/10 anonim válasza:
én 2 hónapja kezdtem neki,két hétig tornáztam,elegem is lett,mivel sajogtak a térdizületeim a végére,azóta betartom az 1000 kalóriás étrendet,és a napi lótás-futáson kívül semmit se sportolok. nos így fogytam a 167 cm-es magasságom mellé 65 kilóról 59-re.
4/10 anonim válasza:
Utolsó:
Jó zsíros lehetsz, hallod-e!:D
5/10 anonim válasza:
Én 3 hónap alatt fogytam 65kg-ról 57 kg-ra.164cm-hez szerintem ez jó is. Egészségesebben eszem. 5 x eszem egy nap , mellette heti 2-3 alkalommal cardio edzésre járok. Sokkal jobban érzem magam :-)
7/10 anonim válasza:
Utolsó : Úristen!! Gratulálok! Akaraterőd az van biztos !
8/10 anonim válasza:
Ez inkább fanatizmus a sport iránt! Ha nem úgy csinálod hogy szereted, hanem muszájból, akkor keserves az egész!
9/10 anonim válasza:
Ahogy látom még a mellbimbód is kicserélődött. :D
10/10 anonim válasza:
Az a nadrág ami előtte volt rajtam, most már nem jó! (kb kétszer beleférek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!