Milyen módszerrel érhetek el sikeres fogyást?
Sziasztok.
16 éves fiú vagyok, 187 cm magas, és 125 kg. Tudom hogy ez elég komoly túlsúly, és egyáltalán nem tesz jót az egészségemnek, de a módszerekkel amiket eddig próbáltam egy deka zsír sem ment le rólam. Tudnátok valami tanácsot adni nekem? Mindenféle étrend, tréning, sport érdekelne, amit csak tudnátok ajánlani. Köszi szépen előre is!
piszok egyszerű módon is letudnál fogyni :
ha nem ennél ennyit.
Életmód váltás... amúgy a legegyszerűbb módszer, hogy csökkented a napi kalóriadagodat és növeled a mozgást. Ez a kettő együtt garantált módszer, de csak is hosszútávon. Nem 1-2 hétre gondolok és még csak nem is 1-2 hónapra, hanem évekre és folyamatosan!
Csak és kizárólag kitartással lehet sikert elérni, szóval nem tudom, hogy eddig mivel próbálkoztál és az mennyi ideig tartott, de mivel még fiatal vagy valahogy az az érzésem, hogy nem voltak hosszútávú próbálkozásaid, csak fellángolások inkább.
Viszont az meg a legrosszabb, mert ha koplalsz mondjuk két hónapig, majd feladod, mert nem kapod azt az eredményt, amit vártál, akkor ezzel csak rontasz a helyzeten.
Amúgy lehet, hogy a te esetedben nem ártana egy komolyabb orvosi kivizsgálás is, hogy nem e inkább hormonzavarról van szó.
Ja, még annyit, hogy én, amikor fogyóztam igazán látható és érezhető eredmény 6 hét után kezdődött... addig kb olyan volt, mint ha valami szélmalomharcot vívnék.
Sok sikert neked!
Első: Alig eszek már kb 2 hónapja...
Második: Köszönöm!
" Alig eszek már kb 2 hónapja... "
kedves kérdező,legalább te magadat ne verd át,ha már minket meg is próbálsz ezzel a szöveggel,
ha még mindig 125 kilós vagy,akkor te bizony nem csak csipegeted a kaját,hanem még mindig falod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!