Mennyit isztok 1 nap? És mért van az hogy sokan "félnek a
folyadéktól"? ( akik fogyóznak)?
Figyelt kérdés
Sok ismerősöm van akik naponta alig isznak meg 1 litert... Ez nagyon rossz nem? Olvastam olyat hogy hogy valaki nem akar sokat inni mert dagadt vagy puffadt lesz. Ez tényleg így van??
Anyukám azért iszik alig, mert nem szomjas. Azt hiába mondom neki, hogy ha szomjas, már régen rossz, mert akkor már ki van száradva. Nem az és kész, nem foglalkozik vele.
Én iszok rendesen, csak azt utálom, hogy én nem vagyok olyan mint mások, vagy nem tudom, de a férjem még többet iszik, mint én, wc-re meg csak normálisan jár. Mikor én megiszok egy nap két litert, egyfolytában járom a wct. De még fel sem állok, már érzem, hogy megint kelleni fog. Utálatos.
2009. jún. 12. 22:27
2/12 anonim válasza:
Igen, az előző ismerős. Nekem is gyakrabban kell pisilni járnom ha többet iszok.
Azt nem tudom miért félnek azok a fogyózók, hiszen elvileg a víz ilyenkor is kifejezetten jó hatású, mert a víz segít a tápanyag szállításában, ez pedig nagyon is jó fogyókúránál.
2009. jún. 12. 22:32
3/12 anonim válasza:
Én sem értem,miért de nem vagyok szomjas ,hogy egyáltalán nem vagyok szomjas. Van olyan nap amikor kb.7-8 decit iszok.
2009. jún. 12. 22:42
4/12 anonim válasza:
Ha már szomjas vagy az régen rossz, mert akkor már ki vagy száradva és SOSt küld a szervezeted a szomjúság érzéssel. Ezért kéne folyamatosan inni.
A fogyózósakat nem tudom, lehet valami hülyeség vagy fél-tudás, mert például a testépítők nagy szereplés előtt, szinte semmit sem isznak, egy-két deciket, utolsó nap akár egyáltalán nem, akkor szépen látszanak az ereik meg minden.
De egy sima akárkinek, aki nem tangában akar pózolni az izmos testével, bekencézve, kieresedve, annak pont, hogy sokat kéne inni.
2009. jún. 12. 22:54
5/12 anonim válasza:
Én nem félek attól, hogy igyak, de a munkám nem teszi lehetővé, hogy másodpercenként a WC-n üljek és bizony ez sokat számít. Ha iszok akkor mennem kell.
2009. jún. 12. 23:38
6/12 anonim válasza:
Én max. 6dl-t.
2009. jún. 13. 10:33
7/12 anonim válasza:
2 liter vizet egy nap. De nem vok szomjas, muszájból iszom, mert ennyi KELL.
2009. jún. 13. 11:03
8/12 anonim válasza:
Szia!Én ha beülök a szaunába,mindenki körülöttem izzad mint egy ló,bezzeg én,olyan szárazon jövök ki,mint ahogyan bementem.Sajnos.Nem kívánom,nem kell folyadék,és emiatt,még a pisilés is fáj néha.Napi fél liter vizet iszok kb.Leveses nem vagyok,de nekem nem hiányzik.Mikor egy kivizsgálás kapcsán meg kellett innom napi 3 liter vizet 1 nap,hát szó szerint kihánytam.A legmelegebb napokon is elég 1 korty víz.Pedig jó lenne,mert piszkosul savas is vagyok.
2009. jún. 13. 13:58
9/12 anonim válasza:
Én diétázós éeltmódot folytatok, azt hiszem... szóval, napi kb 4 liter vizet iszom, vagy többet, és kutya bajom sincs
2009. jún. 13. 14:13
10/12 anonim válasza:
Egy ideig én sem ittam, de rájöttem, hogy szobahőmérsékletű folyadék jobban csúszik. Hidegből nem tudok annyit inni, én sose hűtöm, amit fogyasztok, kivéve a kólát iszom hidegen, mert az máshogy borzasztó, de az meg csak ritka alkalom, hogy "megengedem magamnak". Nem-ivósok próbáljátok ki a szoba hőmérsékletű enyhén szénsavas ásványvizeket is, azok nekem bejöttek, mert a teljesen szénsavasból a sok szénsav miatt nem ittam sokat, az mentes meg olyan semmilyen, hogy azért nem. :) Én másfél literes üveggel mászkálok, mindig a kezem ügyében tartom, most is itt figyel az asztalon és kortyolok belőle, ha szomjas vagyok ha nem. Mondjuk eldöntöm, hogy most tíz kortyot megiszok, vagy csak hármat négyet. Nekem működik, én rendesen iszok mióta nem kell utána menni a konyhába vagy akárhová.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!