Akik elhatározták, hogy január 1. jétől fogyóznak, hol tartanak most?
Kíváncsi vagyok ki hol tart most a nagy fogyókúrájában,mennyit adott le eddig,és mennyit szeretne még,hogy csináljátok,honnan veszitek az akaraterőt?
Nekem sajnos nem sikerült egy árva kilót se leadni,sőt...januárban sikerült fogynom 3 kilót,de aztán feladtam,és azóta megint híztam +2-őt.De mostmár végképp vége,nem akarok kövér disznó lenni!Holnaptól belevágok újra,március 1.és nyárra szeretnék lefogyni 12 kg-t:)
16L
-4kg..sajnos nem sok,és alig látszik
169cm, 53kg,15
2.válaszoló!
Hogy csináltad?Milyen diétát folytatsz?Napi hány kalória?
Én vagyok a 2. válaszoló:)
Szóval kalóriát számolok,1000 fölé nem nagyon szoktam menni,de ígyis bőségesen tudok enni.
Reggelire teljes kiörlésű kifli vagy kenyér,csirkesonkával sok paradicsom,uborka,vagy valami zöldség.Tízóraira szoktam egy müzliszeletet,vagy egy csokit,mivel délelőtt egyen az ember inkább édességet,mint este.Persze a csokibol is valami diétás,vagy zabfalat:)Ebédre mindig husitz csinálok,pulykábol vagy csirkemellből,párolom vagy hirtelen megsütöm,olaj nélkül,borsal fokhagymával,stb:)Uzsira egy alma,vagy tekeskávé(én imádom)Vacsira meg általában natur joghurt egy banánnal mondjuk,Én activiát eszek,mert az én gyomromnak tényleg jót tesz:)Vagy édesfehéret.:)
Tornázni ritkán tornázok,és még ígyis feszes maradt a böröm,a hasam szép(nagyvolt)a cicim megmaradt(de gondolom ez gén)nem lóg semmim,a csipőcsontom szexis lett:)Körte formáju vagyok,fenntről fogyok,most indult be az első felem:PÉs atornát is elkezdem,van szobabicóm:)Rubint Réka vagy B.A vagy Norbi,mert az izmokat jól megdolgoztatja:)Jah és napi 3 liter víz vagy zöldtea édesítővel:)A folyadék nagyon fontos.Én naplót vezetek a gépemen arrol,hogy napi hány kalóriát eszek,így könyebb:)
Ha van még kérdésed írj:)
Én is 12 kilót fogytam, de még így is kb 25-30 hátra van. 1200 kcal/ nap, dec 31-én kezdtem, de már stagnáltam is 3 hétig. Nem szabad feladni ennyi a lényeg!
A motivációm honnan van? Onnan, hogy ha már ennyit fogytam nem akarom elrontani, így a leadott kilók motiválnak, de ezenkívül az is, hogy fiatal vagyok (19 év) és szeretnék végre jól kinézni, meg ha már eddig tojtam az egészségemre, most arra is figyelek. Nálam ennyi. És tényleg nincs csodaszer! Van kő kemény étrend és heti minimum 2-3 óra mozgás.
-2kg és még van 5 kg..
47ről indultam 153/45
17/L
-13 kiló... Az exem azzal akart megbántani, hogy "Kinek kell egy ilyen hályas?!?" Hozzáteszem, mellette szedtem fel kb. 25 kilót, mert az evés volt az egyetlen örömöm az életben... Most kieső szemekkel néz... Szomoróan... Nézzen is csak a hülye K...A!!! 107 voltam, most 94 vagyok... És kb. 80-ig meg sem állok...
A trükk: Nagyon sok folyadék, néha egy kiló narancs... Zöld tea... Max hetente egyszer a kenyér... Grapefruit... És ugye a káposztaleves!! Az tényleg istenkirály!!
Nem nehéz, csak indulat kérdése... Ha viszont tényleg nagyon megkívánunk valamit, pl. heti egyszer simán belefér egy bűnözés... Nálam ez pizza, vagy kínai kaja... Az, hogy megkívánjuk, az jelzés a szervezet részéről... És ha ritkán ennek nem teszünk eleget, akkor jön az, hogy a dupláját szedjük majd vissza...
Heti 1 bűnözés simán belefér, így nem kapcsol a szervezet vészüzemmódra... És nem azvarjuk össze!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!