157 cm vagyok és 73 kg, igy tudok fogyni?
Figyelt kérdés
15/l vagyok, és már egy éve versenyszerűen focizok. Heti 3x1.5 óra az edzés + meccs is van hetente egyszer.
Nem fogyok, szerintem mert nem figyeltem oda mit eszem, de mostantól figyelek mindenre, le szeretnék fogyni.
Tudnátok-e nekem pár tanácsot adni, hogy mikor mit egyek?
Köszi
2016. ápr. 18. 20:54
1/3 anonim válasza:
Reggelire egyél mondjuk tojást (ahogy te szereted, de ne vidd túlzásba!)ill. paleo,extrudált,teljes kiőrlésű vagy bármilyen , de semmiképpen sem fehér kenyeret!
A cukrot és tésztát teljesen el kell,hogy felejtsd!Ebédre egyél levest és olyan főtt ételt ami tartalmaz zöldséget,húst vagy halat!! Keress olyan mozgát amit szívesen végzel pl.: zumba,capoeira, biciklizés :)
2/3 anonim válasza:
Mielőtt a kaján kezdenél rugózni, rakj rendet a folyadékbeviteledben. CSAK VÍZ! Nincs kóla,/üdítő, nincs cukros tea, nincs gyümölcslé meg "szénhidrátcsökkentett" édesítőszeres szutykok.
3/3 crudy válasza:
No, vacak ücsiket ki kell dobnod mint már írták. Az elsőtől olvashattad h mit egyél de az sem annyira tanácsod mert mindegy miből van ha abból sokat eszel. De persze fontos h pontosan mit viszel be. Keress egy étrendet ami passzol a testsúlyodhoz. Zumba meg capoera. háát nem kéne mert ezeknél tudsz pihenni és a mozgásban nem az a lényeg h megmozdítsd valamidet. A zsírégetés akkor indul be ha egyhuzamban minimum 40 percig magasan tartod a szívverésedet. A foci az tök jó de néha néha ott is megállsz, lenyugszol vagy csak nem arra koncentrálsz h h elfáradj. A futás pl ideális heti 3-4 alkalommal. Ha nem akarsz szigorú diétát akkor számolj ki magadnak egy kalóriaigényt és minden nap tervezd meg h mit eszel és ez a kaja összesen ne lépje túl a kalória igényed. Mérd magad sűrűn és ha nem fogysz akkor még kevesebb kalória (nem kevesebb étel csak kalória) ha mondjuk heti 2 vagy már annál több megy le akkor az már túl sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!