63 kilóról 50-55re szeretnék lefogyni (étrend, és edzésterv) Valaki ajánlana valamit?
Esetleg valaki össze tudna nekem állítani egy betartható (ebben annyit értek hogy nem kell sütni meg főzőcskézni) diétát? Meg ha esetleg valami ilyen videó van mellé azt is szívesen fogadnám.
165 centi vagyok és így ezt nagyon nem érzem ideálisnak, semmi önbizalmam így, szóval.. szeretnék vékonyabb lenni. Elszántam magam de nekem könnyebben megy ha van valami amit be lehet tartani, ha nem is mindent kopp ugyanúgy de csak valami keret. Előre is köszönöm ^^"
Hagyd el azt, amit most rosszul csinálsz.
Ha sokat eszel, egyék kevesebbet.
Ha nassolsz, ne nassolj.
Ha cukros italokat iszol, igyál helyette vizet.
Ha nem mozogsz, kezdj el valamit csinálni, amit szeretsz.
Egyél mindenfélét, minél változatosabban.
Ne csak gyümölcsöt egyél, hanem normális ételeket, mert így éhes leszel és a szükséges tápanyagokat sem veszed magadhoz. Naponta 1-2 gyümölcs elég, ennél több nem kell.
Időnként ehetsz banánt. De nem kell minden nap és nem kell naponta többet.
De a paleo pl pont arról szól hogy max 20gramm szénhidrát, vágom hozzá kell szokni, de azért nem fogok annyi kenyeret zabálni x.x
max barnát, meg zsemléből is. Gondolom az úgy jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!