Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó e ez a módszer amit csinálok?

Jó e ez a módszer amit csinálok?

Figyelt kérdés
Hali 16 éves fiú vagyok volt orvosi a suliban aztán hát igen súlyommal adódtak problémák. Természetesen nem hagyták szó nélkül . Még ez előtt nyáron edzettem meg minden étrendem is volt de ne ilyen grammra kimért étkezésre gondoljatok. :) sokat változtam sokat tanultam a testépitésről edzésről étkezésről suli miatt abbahagytam motivációm sem volt szóval visszajött minden sőt.. elhatároztam belekezdek 1. héten vagyok túl itthon vezetem magamnak hogy mit eddzek egyébként magamnak találtam ki ezt az edzéstervet igy 1 hét után úgygondolom fárasztó és hatásos.Az étrendemre szeretnék kitérni. Reggelire tojást,1tányér zöldséget eszek 1pohár teát kevés cukorral iszom +félbarnakenyeret(ebből a lehető legkevesebbet eszek).suliba kefirt meg egy kis szendvicset viszek a szendvis félbarnakenyérből van és szalámi vajkrém meg telepakolva zöldséggel.hazamegyek azt eszem ami van tehát anyukám amit főz legtöbbször csirkemellet rizset krumplit eszem. aztán aznap már semmit és suliba vizet viszek inni és a nap további részében is azt iszom. Erről az étkezésről mi lenne a véleményetek ? és az edzésemet minden nap csinálom. Ezzel el fogok valamit érni? meg hétről hétre keményitek kicsit az edzésemen ahogy előrehaladok erre gondoltam. Köszi hogy végigolvastad és a válaszokat/tanácsokat előre köszönöm :) !

2016. febr. 7. 21:08
 1/4 anonim válasza:
Teljesen jól csinálod, esetleg privátba (ha nem gond) le tudnád írni a súlyod,testmagasságod, és hogy mit edzel? Sikeres fogyást,kitartást,sok sikert!
2016. febr. 7. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel nincsenek mennyiségek, s rólad sem tudok szinte semmit, fogalmam sem lehet, hogy túl sokat eszel, túl keveset vagy egész jól (s persze egyebek is számítanak). Nagyvonalakban OK, persze a cukor és a kenyér nem, de nyilván nem tudja akárki elhagyni ezeket hirtelen, s fogyni így is lehet, ha a mennyiség megfelelő.
2016. febr. 7. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Tehát ebéd után már semmit se eszel?
2016. febr. 8. 14:32
 4/4 A kérdező kommentje:
nem eszek mert suliban vagyok fél 3 ig fél 4 re hazaérek és akkor eszem még csirkemellet meg rizset
2016. febr. 8. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!